Geinoord sluit samenwerkingsverband met Sportnetwerkt

17 september 2015
Het bestuur van sv Geinoord en de STN hebben eind augustus een samenwerkingsverband gesloten met Sportnetwerkt voor de periode september 2015 tot juli 2016.
Sportnetwerkt is een initiatief van Koos van der Burg en 15 regio gemeenten in het kader van de aanpak jeugdwerkloosheid. Het doel is om via de leden en sponsoren van de vereniging een stage of werkervaring plaats te realiseren voor werkzoekende jongeren tussen 16 en 27 jaar voor een periode van minimaal 3 maanden.

De sv Geinoord geeft de contacten, na toestemming van de benaderde bedrijven, door aan Sportnetwerkt en deze zal de bedrijven benaderen om via een inventarisatie gesprek te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een stage of werkervaringsplaats. Mocht dit leiden tot een plaatsing dan krijgt Geinoord een bemiddelingsbonus van € 500,-- per werkgever.

Geinoord staat midden in de samenleving. We zijn meer dan een voetbalclub en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om dit initiatief een succes te laten worden. Het is goed voor Geinoord en goed voor onze werkzoekende jongeren !
Leden die werkgever zijn of leden die bij een bedrijf werken die voor dit initiatief open staan roepen wij op om te reageren !  U kunt Wim Schupp en/of Hans van der Meijden benaderen, zij zullen er dan voor zorgen dat uw bedrijf in contact komt met Sportnetwerkt.
Contact gegevens: wim@schupp.nl of info@hirondelle19.nl

Geinoord speelde vanmiddag de derby tegen IJFC uit IJsselstein. Op een redelijk gevuld sportpark Parkhout gingen beiden ploegen voor… Meer >

De gemeente Nieuwegein is bezig het sportpark Parkhout-Zandveld te vernieuwen. Het is de wens van de gemeente om de sportparken… Meer >

Soulaiman Akani is in de eerste maand van dit seizoen gekozen tot meest waardevolle speler door de trouwe supporters. Soulaiman kreeg… Meer >