Nieuws

Geinoord wint ook uit bij Montfoort

26 september 2015
www.svgeinoord.nl
Geinoord mocht vandaag naar Montfoort afreizen voor de streekderby tegen Montfoort. Bij Geinoord was het de laatste wedstrijd met scheidend coach Rudy Jansen op de bank.

In de eerste minuut van de wedstrijd had het al op een penalty kunnen uitdraaien. Het was Jaey Daalhuizen die wel degelijk aangetikt werd in de 16 meter maar de scheidsrechter durfde het waarschijnlijk niet aan om al zo snel een penalty te geven. Montfoort kwam hierna in het eerste kwart vna de wedstrijd feller voor de dag dan Geinoord, maar werd nauwelijks gevaarlijk voor de goal. Geinoord zocht vanuit de omschakeling haar momenten en liet bij vlagen zien dat men hierin scherp was vandaag. Na een kwartier spelen was het aan de rechterzijde de kans voor Geinoord om op voorsprong te komen. Jan Maarten van Dijk werd met een 1-2 voor de keeper vrij gezet, maar zijn inzet ging het zijnet in. Beide ploegen hielden elkaar hierna lang in evenwicht zonder dat beide ploegen tot gevaarlijke kansen kwamen. Na een klein half uur spelen was het wel raak voor de bezoekers. Het was Vincent Griffioen die op de rand van de 16 meter kon draaien en uithalen. Zijn schot verdween onhoudbaar achter de doelman van Montfoort. 

Montfoort zette wel aan maar de ploeg was ook niet tot iets creatiefs in staat tegen de stugge defensie van Geinoord. Voor de rust was Montfoort nog wel een keer gevaarlijk aan de linkerzijde maarb de inzet van die kant werd uiteindelijk onschadelijk gemaakt door Colin die de bal van de doellijn kon halen. Kort voor rust kreeg Geinoord nog een vrije bal. De ingeschoten vrije bal werd door de doelman van Montfoort losgelaten en de rebound was voor Vincent Griffioen die de 0-2 kon binnentikken. Geinoord ging rusten met een comfortabele 0-2 voorsprong zonder zelf groots te spelen.

Montfoort kwam na de thee wel getergd de kleedkamer uit, De ploeg was feller in de duels en Geinoord moest langzaam maar zeker steeds verder achteruit. De defensie van Geinoord kreeg steeds meer te verwerken maar Montfoort werd in dat eerste kwartier na de rust nauwelijks gevaarlijk. Montfoort gooide het roer daarna om door twee behendige aanvallers in te zetten om zo trachten de defensie van Geinoord te sclechten. De ploeg ging ook sneller diep spelen maar de defensie van Geinoord weigerde te capituleren. Geinoord kwam hierna aanvallend niet meer in het spel voor en was erg slordig in de momenten dat het balbezit had. De ploeg ging steeds verder achteruit en het was wachten op de aansluitingstreffer van Montfoort. Die kwam er ook in de 78e minuut. Een voorzet vanaf de linkerzijde werd door doelman Niels losgelaten en de vrije bal werd binnengetikt  1-2. Montfoort rook zijn kans op de gelijkmaker en in deze fase na de aansluitingstreffer wankelde Geinoord heel even. 

In het laatste kwart van de wedstrijd werd het spel er niet beter op. Montfoort probeerde het wel, maar miste ook de kwaliteit om de defensie van Geinoord uit elkaar te spelen. Heel even leek Montfoort op 2-2 te komen maar inzet met het hoofd werd afgekeurd vanwege buitenspel.  Montfoort trachtte met de moed der wanhoop nog de gelijkmaker te forceren, maar de doelpogingen belandde allemaal bij doelman Niels Renes in de handen. Geinoord kreeg nog één mogelijkheid via Dyon in de counter maar zijn inzet werd gepakt door de doelman van Montfoort.  Zo won Geinoord onder Rudy Jansen de 4e wedstrijd van het seizoen en heeft het 12 punten en is koploper in de 1e klasse A.

Voor Rudy Jansen een prachtig afscheid en een mooi welkomstgeschenk voor de nieuwe trainer Frans Schuitemaker die als koploper van de 1e klasse A de touwtjes mag overnemen komende week.

foto Steven de Roode 


 
www.svgeinoord.nl
De structuur van de jeugd gaat komend veranderen. Omdat Richard van Huizen als technisch jeugd coördinator heeft aangegeven te… Meer >
 
www.svgeinoord.nl

Uitnodiging

15 juni 2018
Graag nodigen we je uit voor de jaarlijkse afsluiting van het seizoen op zaterdag 30 juni a.s. De aandacht gaat tijdens de afsluiting… Meer >
 

Aankondiging ALV

14 juni 2018
Datum: woensdag 27 juni 2018 Tijd: 20.00-22.00 Locatie: Clubhuis SV Geinoord De stukken liggen vanaf 13 juni ter inzage in het… Meer >
 
www.svgeinoord.nl
Onze Geinoord A-selectie speler Manasse van Dijk gaat onze club verlaten om zijn droom waar te maken.   Per 1 september… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25-05-2018 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-04-2018 Meer >
 
12-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-03-2018 Meer >
 
 
26-02-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27-01-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-09-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
29-04-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-04-2017 Meer >
 
 
 
 
31-03-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-09-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-08-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-11-2015 Meer >
 
 
05-11-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-08-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13-05-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-12-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-12-2014 Meer >
 
 
SV Geinoord
Sportpark Parkhout,
Parkhout 1 in Nieuwegein  
T 030-6065393
M Communicatie@svgeinoord.nl
opgericht 14 juli 1952
Terug naar boven