Jonger Oranje & FC Utrecht zoeken talenten

28 september 2015
Dinsdag 20 oktober a.s., in de herfstvakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts van FC Utrecht tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek gaan naar voetbaltalent in de regio Utrecht. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van SV Geinoord in Nieuwegein.

Lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van scouts van profclubs beleven. Dat zijn de ingrediënten waar ruim 250 jongens en meisjes – geboren tussen 2004 en 2010 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij SV Geinoord.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic. Alle jongens en meisjes krijgen de kans om hun droom te verwezenlijken: een stage bij FC Utrecht en/of een plek in het Jonger Oranje (regio)team.
De scouts van FC Utrecht selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie regioteams ‘Utrecht’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het einde van het seizoen in Wormerveer. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. De ultieme kans om gescout te worden!

De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 85 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom.

Meer informatie:

Joey Koetsier, j.koetsier@sportsgen.nl of 06-29079159 www.jongeroranje.nl

Geinoord speelde vanmiddag de derby tegen IJFC uit IJsselstein. Op een redelijk gevuld sportpark Parkhout gingen beiden ploegen voor… Meer >

De gemeente Nieuwegein is bezig het sportpark Parkhout-Zandveld te vernieuwen. Het is de wens van de gemeente om de sportparken… Meer >

Soulaiman Akani is in de eerste maand van dit seizoen gekozen tot meest waardevolle speler door de trouwe supporters. Soulaiman kreeg… Meer >

EHBO & BLS / AED CURSUS

15 oktober 2017
Onder leiding  van Urban van der Spek zullen er bij SV Geinoord een 2-tal cursussen gehouden worden:   1. EHBO - ACUTE ZORG… Meer >