Geinoord verliest thuis van Woudenberg

18 oktober 2015
Het was niet echt genieten geblazen in de wedstrijd tegen Woudenberg. Vooraf waren de verwachtingen hoger en gespannener dan de week er voor. De verloren wedstrijd  tegen Sliedrecht was aan ons zelf te danken , maar met die kennis in de achterzak en de terugkeer van Vincent Griffioen gaf dat vooraf meer moed. Geinoord  kwam niet goed uit de startblokken. Er werd te weinig druk op de tegenstander gezet en tegelijkertijd  begon Woudenberg wel goed.  Al in de eerste twintig minuten werd onze verdediging verrast en ontstonden gevaarlijk situaties voor het Geinoord doel. Keeper Niels Renes voorkwam meerdere malen een doelpunt. Hij bleef de baas in één tegen één situaties en afstandsschoten.

Na 17 minuten zette een voorzet van de linkerzijde de spits van Woudenberg, Rick Staal,  in een vrije kopkans die wederom fantastisch werd gepareerd door Niels Renes. De rebound kwam echter voor de voeten van  Joey Hendriks van Woudenberg die de bal diagonaal in de linker hoek wist te frommelen waardoor de 0-1 achterstand een feit was. Daarna ontstonden nog meerdere kansen voor Woudenberg maar ook hier had onze doelman telkens weer een antwoord.

In de tweede helft blijft het verwachte tegenoffensief van de thuisploeg uit en zijn de beste kansen voor de aanvallers van Woudenberg.  De situatie werd niet beter en Geinoord wist onvoldoende initiatief te nemen.
Hier en daar ontstond wel een kansje maar die wisten we niet te verzilveren. Halverwege de tweede helft sloeg voor Vincent Griffioen de ramp echt toe. Na een uiterste poging een bal binnen te glijden schoot een blessure in zijn hamstring en moest Vincent opgeven.

Na afloop was er onvrede omdat het gevoel bleef bestaan dat we hadden kunnen winnen vandaag en daarmee de positie op de ranglijst goed te blijven behouden.
Al met al was het resultaat terecht, Geinoord heeft niet kunnen domineren of profiteren.

2015-10-17 Geinoord - Woudenberg

Komend seizoen 2018/2019 wordt Charles Loots (16/10/1966) uit Amsterdam de nieuwe hoofdtrainer van ons eerste elftal. Charles is… Meer >

Na 2 seizoenen bij zaterdag eerste klasser DHSC gevoetbald te hebben, keert Vincent Griffioen na dit seizoen weer terug bij Geinoord.… Meer >

Team van de Week - JO17-1