Van de bestuurstafel december 2015

20 december 2015
Situatie velden sportpark
Helaas heeft het bestuur niet kunnen voorkomen een aantal wedstrijden af te gelasten op de velden van Geinoord. Geinoord is al geruime tijd in gesprek met de gemeente hoe het probleem van de velden 2 en 3, die slecht van kwaliteit zijn, op te lossen. Ook de komende week staat een gesprek gepland over de te ondernemen stappen. Wedstrijdsecretaris W. Davelaar houdt nauwlettend in de gaten welke teams het meest getroffen worden door afgelastingen en zal hierop anticiperen mocht het aantal gespeelde wedstrijden niet in verhouding staan tot andere teams. Zoals u begrijpt heeft Geinoord in deze kwestie geen invloed op de wedstrijden die uit worden afgelast.

Fusie SV Geinoord – VSV Vreeswijk
De gemeente Nieuwegein heeft de besluitvorming t.a.v. de inrichting van het sportpark Geinoord/Vreeswijk wederom opgeschort naar februari/maart.

Scheidsrechters cursus voor jeugd gaat starten
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal de scheidsrechters cursus voor E- en F-pupillen in het nieuwe jaar van start gaan. Zodra de data bekend zijn zal scheidsrechters coördinator Gert-Jan Bosboom de jongens die zich hebben opgegeven in kennisstellen.

Bestuursverkiezing
Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 9 december jl. heeft Belinda Slagter zich kiesbaar gesteld voor de functie van secretaris. Na een hoofdelijke stemming, hebben de leden unaniem laten weten het eens te zijn met de kandidaat voor deze functie.

Technisch Jeugd Coördinator
Harold van Oort wordt per 1 januari 2016 aangesteld als Technisch Jeugdcoördinator bij SV Geinoord. Hij zal de komende maanden optrekken met de huidig Technisch Jeugd coördinator Rudy Janssen die aan het eind van het seizoen afscheid zal nemen van Geinoord.

Nieuwjaarsreceptie/Oliebollentoernooi 2 januari 2016
e Nieuwjaarsreceptie zal volgend jaar plaatsvinden op zaterdag 2 januari a.s. van 16.00-20.00 uur in het clubhuis van Geinoord. Zoals gewend bij Geinoord wordt vooraf een “oliebollentoernooi” georganiseerd, waar u met uw hele gezin of wellicht meerdere gezinnen aan kunt deelnemen. Inschrijven kan als individu op de dag zelf in de kantine vanaf 10.00 uur. De teams worden dan ter plekke samengesteld. Als je je echter als compleet (vrienden/familie) team wilt opgeven doe dit dan z.s.m., PER EMAIL naar: jacqueline.ulrich@svgeinoord.nl

Nieuwegein Awards
et bestuur heeft het 1e elftal van SV Geinoord, dat afgelopen seizoen kampioen werd in de tweede klasse, aangemeld voor de Nieuwegein Awards. Deze zullen worden uitgereikt op 13 februari 2016 in het sport- en Evenementen complex van Merwestein. Voor meer informatie omtrent dit evenement kun je je richten tot www.nieuwegeinawards.nl

Verklaring Omtrent Gedrag
Het bestuur gaat binnenkort een besluit nemen over welke vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag moeten aanvragen. De gemeente Nieuwegein zal verenigingen korten op subsidie als zij dit niet gaan organiseren binnen hun organisatie. Zodra een besluit is genomen zullen wij u hierover in kennis stellen.

Derby Geinoord 1 – JSV 1
De derby tussen Geinoord 1 en JSV 1 zal gespeeld worden op zaterdag 19 maart om 17.00 uur. Dit geeft alle ouders en kinderen van Geinoord de mogelijkheid om na hun eigen voetbalwedstrijd deze wedstrijd te gaan aanschouwen.

Jubilarissen
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 9 december jl. hebben de volgende leden van Geinoord een oorkonde in ontvangst mogen nemen. Peter Verboom, al 50 jaar lid van de vereniging en op dit moment nog heel actief als consul velden/beheerder sportpark. Jaap Groenendijk, 50 jaar lid. Jaap heeft maar liefst 25 jaar lang in het 1e elftal van Geinoord gespeeld.

Vrijwilligersbeleid
In de ledenvergadering is positief gestemd op het beleid dat Geinoord wil gaan maken m.b.t. het verplicht stellen van vrijwilligers taken bij de leden. Bestuurslid Freek den Brok zal samen met de Jeugd Commissie een plan gaan schrijven met als doel dat ieder lid van Geinoord een aantal uren per seizoen vrijwilligers taken gaat uitvoeren.

Het bestuur van SV Geinoord wenst u vast Prettige Kerstdagen en een heel sportief 2016 toe.

Dromen van voetbalteams komen uit Tot en met zaterdag 9 december hebben amateurvoetballers de mogelijkheid om de ultieme… Meer >

Door een aantal blessures (Julian, Floris, Tim en Joey, hopelijk zijn jullie er snel weer bij) was het voor aanvang van de wedstrijd… Meer >

Team van de Week - JO10-5

20 november 2017