Geslaagde Nieuwjaarsreceptie

03 januari 2016
De traditionele nieuwjaarsreceptie in de kantine op het sportpark Parkhout zaterdagmiddag 2 januari, is druk bezocht. Leden, sponsoren en iedereen welke s.v. Geinoord een goed hart toedraagt was welkom. De nieuwjaarsspeech van voorzitter Hans van der Meijden gaf een korte terugblik van het afgelopen jaar, waarin o.a. het 1e elftal het kampioenschap behaalde van de 2e klasse. Maar ook het plotselinge overlijden van Wim van Genderen heeft een heel grote impact gehad op de vereniging. Na een respectvolle minuut stilte, werd er vooruit gekeken naar de ontwikkelingen / aanpassingen van het sportpark en de samenwerking / fusie besprekingen met vsv Vreeswijk. In het eerste kwartaal van dit jaar wordt daar al meer duidelijk over. Ondanks de vele inspanningen van het bestuur, met diverse klachten naar de gemeente, blijft de toestand van de grasvelden 2, 3 en 5 slecht. Tot ergenis van veel leden zijn de laatste maanden van 2015 veel wedstrijden afgelast, terwijl het prima voetbalweer was op de zaterdagmorgen en middag.

Gebruikelijk op de nieuwjaars receptie is de huldiging van leden van verdienste. Dit keer viel deze eer te beurt aan Martin van der Meijden, vanwege zijn jarenlange sponsorbijdrage aan de vereniging. Postuum is Wim van Genderen eveneens benoemd tot lid van verdienste. Zijn familie mocht de bijbehorende oorkonde en zilveren speld van de voorzitter ontvangen. Op de Algemene Ledenvergadering van 9 dec 2015, waren Peter Verboom en Jaap Groenendijk, respectievelijk 40 en 60 jaar lid, al gehuldigd. Piet Goedegebuure kon toen niet aanwezig zijn. De oorkonde en bijbehorende speld van zijn 60 jarig lidmaatschap, kreeg hij op deze nieuwjaarsreceptie uitgereikt.

Bij de foto's;
Rudy Jansen vierde ook nog even zijn verjaardag.
Piet Goedegebuure, meer dan 60 jaar lid.
Martin en Mirjam van der Meijden met hun oorkonde.
De familie van Wim van Genderen
Interesse van de jongelui

Teamfoto's op de site

20 september 2017