Team van de Week Geinoord F4

20 maart 2016
Deze week is de F4 van Geinoord uitverkozen tot “team van de week” en dat is, gezien het vertoonde spel van de afgelopen weken, helemaal terecht.
Na de winterstop is de F4 in een andere klasse gaan voetballen en om deze reden komen de jongens (en een meisje) meer aan voetballen toe. De F4 bestaat uit Marijn van Maurik, Jayden vanLeeuwenkamp, Hesse van Andel, Urit Brandsma, Justin van de Hoeven (de volgende talentvolle keeper van Geinoord?), Valentijn van der Kluit, Djamal Mohamed, Toon Wolters, Bram Koetsier en Keanu van Amerongen. Bram en Keanu zijn na de winterstop gestart bij de F4 en doen al hartstikke goed mee.

De spelers van de F4 weten elkaar steeds beter te vinden in het veld en het wedstrijdplezier is steeds beter van ze af te zien. Iedere woensdag middag worden ze met veel plezier getraind door de moeder van Urit (Irma Brandsma) en de opa van Marijn (Arie Kortenhoff). Sommige spelers hebben ook al aan de voetbalschool van Rudy Jansen en John de Vries deelgenomen en dat is goed te zien. Wekelijks worden de jongens en het meisje met veel plezier en enthousiasme aangemoedigd door de ouders langs het veld en de twee coaches Hans en Arnold. Bijna alle ouders helpen wekelijks om de spelers hun spel te kunnen laten spelen. De shirts worden wekelijks gewassen door de moeder van Justin, de thuiswedstrijden worden begeleid door de vader van Valentijn of de vader van Urit.

Op zaterdag 19 maart was de ‘return’ tegen Saestum uit Zeist. Tijdens de ‘heen wedstrijd’  eerder dit jaar stond de F4 met 0-2 voor maar werd het uiteindelijk nog 2-2. Afgelopen zaterdag was het dus tijd voor revanche en dat is gelukt! Na de eerste helft stond het nog 1-0 maar in de tweede helft werd de voorsprong uitgebouwd naar 5-0 met goals van Djamal, Valentijn en Jayden. Deze uitslag bracht een mooie lach op het gezicht van alle spelers en dit is helemaal verdiend. Voor deze wedstrijd gold eigenlijk maar een opdracht: overspelen naar elkaar!! Deze opdracht werd door iedereen hartstikke goed uitgevoerd. Complimenten aan jullie allemaal!! Als jullie op dezelfde manier doorgaan de rest van het seizoen dan gaan we nog een paar leuke wedstrijden tegemoet.

Dromen van voetbalteams komen uit Tot en met zaterdag 9 december hebben amateurvoetballers de mogelijkheid om de ultieme… Meer >

Door een aantal blessures (Julian, Floris, Tim en Joey, hopelijk zijn jullie er snel weer bij) was het voor aanvang van de wedstrijd… Meer >

Team van de Week - JO10-5

20 november 2017