Vrijwilligers gezocht

31 maart 2016
Gelukkig zijn er veel vrijwilligers bereid om zich in te zetten voor onze vereniging.

Zo ook de vrijwilligers die met veel enthousiasme er voor zorgen dat wij allemaal gebruik kunnen maken van de kantine. De kantinecommissie is op zoek naar mensen die met ingang vanaf heden “af en toe” bereid zijn om een kantinedienst te draaien. Wij gaan er vanuit dat zowel ouders als de (spelende) leden het gezellig en prettig vinden om zowel voor als na hun wedstrijd een drankje dan wel hapje te kunnen doen in de kantine. Wij willen dat ook graag zo houden!
Om er nu voor te zorgen dat we deze service kunnen blijven bieden zijn wij dringend op zoek naar vaders/moeders en leden, die ons team willen komen versterken. Wij zijn héél flexibel; je mag/kan zelf aangeven welke zaterdag(en) voor jou het beste uitkomt en wij maken daarop de planning.

Al lijken je inbreng en mogelijkheden beperkt, meld je toch aan. Je steun is hard nodig om zo samen de sfeer en de gezelligheid in de kantine te kunnen blijven waarborgen. Je kunt een belangrijke bijdrage leveren in de informele communicatie met de leden onderling. En je hebt er zelf heel veel plezier van want, geloof ons, je krijgt er heel veel voor terug. Gewoon doen!
Dus: Lijkt het je leuk om zo nu en dan eens aan de andere kant van de bar te staan meld je dan aan bij de kantine commissie (e-mail: kantinecommissie@svgeinoord.nl ).

Met vriendelijke groet,

Jacqueline, Jan, Melia en Petra

As zaterdag 23 en zaterdag 30 december zal de kantine van Geinoord gesloten zijn. Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een… Meer >

later meer. Het fotoalbum kunt u vinden bij : Clubinfo, Fotoalbum, Geinoord 1 2018-2019