C5 voorjaarskampioen

17 april 2016
Samenspelen, lekker voetballen en gelijk spellen of winnen – dat was de opdracht voor vandaag!
Met nog 2 wedstrijden te spelen, slechts  2 verloren wedstrijden en 6 gewonnen wedstrijden kon de C5 vandaag bij gelijkspel al kampioen worden.
Al snel in de wedstrijd maakte topscoorder Marc de 0-1. De voorhoede met Marc, Arun en Thijmen lieten regelmatig mooie combinaties zien, ze hadden diverse kansen, maar het kwam niet tot scoren.
PVCV scoorden in de 1e helft de 1-1. De verdediging van Geinoord was daarna wakker en PVCV kreeg geen kans meer. Keeper Dennis stopte een aantal kansen van PVCV voortreffelijk.
Alex als laatste man, Tycho als voorstopper, Luke linksachter en Bob rechtsachter hadden de aanvallers van PVCV verder onder controle. Ook het middenveld met Menno, Su en Adnan deed goed werk zowel aanvallend als verdedigend.  En ook vaste invaller Tristan was vandaag van de partij.
Er werd met elkaar hard gewerkt om tot een overwinning te komen. Diverse kansen werden net gemist of op de lat geschoten. Maar na een mooie aanval was het Marc die de 1-2 scoorde.  Tevens de eindstand.
De champagnekrukken knalde, de overwinning werd gevierd. MANNEN GEFELICITEERD!!!

Volgende week thuis nog een mooie pot voetbal spelen en daarna de overwinning verder vieren.

Trainer/coach Peter die met ondersteuning van Saskia en Rolf de C5 wekelijks onder zijn hoede heeft mag trots zijn op deze  mannen: werken voor de overwinning, samenspelen, soms mooi combinatievoetbal  en een goede sfeer zijn de ingrediënten om tot dit kampioenschap te komen.

Geinoord speelde vanmiddag de derby tegen IJFC uit IJsselstein. Op een redelijk gevuld sportpark Parkhout gingen beiden ploegen voor… Meer >

De gemeente Nieuwegein is bezig het sportpark Parkhout-Zandveld te vernieuwen. Het is de wens van de gemeente om de sportparken… Meer >

Soulaiman Akani is in de eerste maand van dit seizoen gekozen tot meest waardevolle speler door de trouwe supporters. Soulaiman kreeg… Meer >

EHBO & BLS / AED CURSUS