C5 voorjaarskampioen

17 april 2016
Samenspelen, lekker voetballen en gelijk spellen of winnen – dat was de opdracht voor vandaag!
Met nog 2 wedstrijden te spelen, slechts  2 verloren wedstrijden en 6 gewonnen wedstrijden kon de C5 vandaag bij gelijkspel al kampioen worden.
Al snel in de wedstrijd maakte topscoorder Marc de 0-1. De voorhoede met Marc, Arun en Thijmen lieten regelmatig mooie combinaties zien, ze hadden diverse kansen, maar het kwam niet tot scoren.
PVCV scoorden in de 1e helft de 1-1. De verdediging van Geinoord was daarna wakker en PVCV kreeg geen kans meer. Keeper Dennis stopte een aantal kansen van PVCV voortreffelijk.
Alex als laatste man, Tycho als voorstopper, Luke linksachter en Bob rechtsachter hadden de aanvallers van PVCV verder onder controle. Ook het middenveld met Menno, Su en Adnan deed goed werk zowel aanvallend als verdedigend.  En ook vaste invaller Tristan was vandaag van de partij.
Er werd met elkaar hard gewerkt om tot een overwinning te komen. Diverse kansen werden net gemist of op de lat geschoten. Maar na een mooie aanval was het Marc die de 1-2 scoorde.  Tevens de eindstand.
De champagnekrukken knalde, de overwinning werd gevierd. MANNEN GEFELICITEERD!!!

Volgende week thuis nog een mooie pot voetbal spelen en daarna de overwinning verder vieren.

Trainer/coach Peter die met ondersteuning van Saskia en Rolf de C5 wekelijks onder zijn hoede heeft mag trots zijn op deze  mannen: werken voor de overwinning, samenspelen, soms mooi combinatievoetbal  en een goede sfeer zijn de ingrediënten om tot dit kampioenschap te komen.

Vanmorgen om 11:00 uur lag er nog 7 cm sneeuw op alle velden er kan vandaag dus niet worden getraind.

Team van de Week - JO11-4

12 december 2017
(Week 48) JO11-4 is team van de week! Verdient, dat zeker! Dit seizoen zijn we begonnen met drie nederlagen op rij in de beker.… Meer >

3e ronde regiocompetitie