​NIEUWE LEDEN/BEEINDIGEN LIDMAATSCHAP/OVERSCHRIJVEN

05 juni 2016
Het einde van het seizoen nadert en voor potentiële nieuwe leden is nu het moment om een lidmaatschap bij SV Geinoord in overweging te nemen. Binnenkort gaat de technische jeugd commissie aan de slag met de teamsamenstellingen voor seizoen 2016/2017

Ook de huidige leden van Geinoord moeten een besluit nemen over het lidmaatschap. Blijf ik of ga ik naar een andere vereniging, wellicht speelt de gedachte volledig te stoppen.

Hieronder staan de te ondernemen stappen beschreven.

Nieuwe leden
Nieuwe leden kunnen zich iedere maandag bij de ledenadministratie inschrijven in het clubhuis van SV Geinoord. Ben je jonger dan 18 jaar dan dient een ouder/verzorger het inschrijf formulier te ondertekenen. Indien je de leeftijd van 14 hebt bereikt,  word je geacht een legitimatie bewijs te kunnen overleggen. Een pasfoto is noodzakelijk als je 10 jaar oud bent.

Openingstijd ledenadministratie (maandag) : 19.00-20.00 uur

De laatste inschrijfdatum voor de zomervakantie is 12 juni a.s.
In de laatste week van de zomervakantie op maandag 15 augustus zullen zij de deuren weer openen voor nieuwe leden.

Beëindiging lidmaatschap
Indien een speler op dit moment overweegt het lidmaatschap op te zeggen en ook niet naar een andere vereniging zal verhuizen, verzoekt de ledenadministratie dit voor 31 mei a.s. schriftelijk kenbaar te maken via ledenadministratie@svgeinoord.nl

Overschrijven
Als een speler van een andere vereniging wenst over te schrijven naar SV Geinoord, dan dient hij/zij zich op maandagavond (19.00-20.00) te melden bij de ledenadministratie. Ben je jonger dan 18 jaar dan dient een ouder/verzorger het inschrijf formulier te ondertekenen.
De ledenadministratie schrijft hem/haar in, conform de normale procedure en verzoekt vervolgens de afkomstige vereniging digitaal akkoord te geven op de overschrijving. De verwerking hiervan kan een aantal dagen duren, aangezien de betreffende vereniging moet controleren of de speler aan zijn financiële verplichting heeft voldaan. Dit is tevens een reden voor een vereniging  om niet akkoord te gaan met een overschrijving. Met bovenstaande procedure zijn geen overschrijvingsformulieren meer gemoeid.

Mocht een speler van Geinoord willen overschrijven naar een andere vereniging werkt het vanzelfsprekend precies andersom. De speler gaat naar de toekomstige vereniging om zich in te schrijven. Deze vraagt vervolgens aan SV Geinoord toestemming tot overschrijven.

Oude spelerspassen hoeven niet overgedragen te worden.

De deadline tot overschrijven is door de KNVB vastgesteld op woensdag 15 juni (23.59 u).
Dit betekent dat de betreffende vereniging voor deze datum haar akkoord moet hebben gegeven op de overschrijving. Om teleurstellingen te voor komen adviseren wij de overschrijving tijdig te regelen !

Zaterdag 23 september 2017 speelt Geinoord haar eerste competitiewedstrijd uit tegen vv De Meern in de 2e klasse B.  Op dinsdag… Meer >

Teamfoto's op de site

20 september 2017
Mocht je van je team een leuke teamfoto hebben dan kan deze uiteraard op de website geplaatst worden. Mail deze foto met de teamnaam… Meer >