Geinoord E1 bij opening nieuwe voetgolfbaan Down Under

06 juni 2016
Zaterdag 11 juni is de officiële opening van de nieuwe voetgolfbaan aan de Zuidplas bij Down Under in Nieuwegein. De gehele dag staat in het teken van voetgolf, een superleuke buitenactiviteit voor jong en oud.
Zaterdag 11 juni om 11.00 uur wordt de voetgolfbaan officieel geopend door Marcel Strijland, Manager Recreatie. Na de opening mogen als eerste regionale voetballers van Geinoord uit Nieuwegein en Domstad/Majella D.M.C. uit Utrecht het tegen elkaar opnemen op de splinternieuwe voetgolfbaan.
Manager Marcel Strijland licht toe: “Omdat Down Under op het grensgebied van drie gemeenten ligt, leek het ons een goed idee om de verenigingen uit Nieuwegein, Houten en Utrecht uit te nodigen voor de officiële opening. De deelnemende verenigingen, die met een gemixt team van zowel junioren als senioren naar Down Under komen, vinden het fantastisch om als eerste de baan te mogen betreden. De nieuwe baan heeft een ander parcours, er zijn nieuwe hindernissen en er is zelfs een bonus hole! Vanaf 12 uur is de voetgolfbaan geopend voor bezoekers.”
Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf en vindt plaats op de nieuwe 10 holes baan van Down Under. Het vernieuwde terrein maakt de sport uitdagend en je bent een uur bezig om de 10 holes baan te “lopen”. Voetgolf wordt gespeeld in een team (van minimaal vijf personen) en de uiteindelijke winnaar is degene die het minst aantal pogingen nodig heeft om de 10 holes baan uit te spelen.
Voetgolf is een groepsactiviteit die geschikt is voor alle leeftijden! Van bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest tot kinderfeestje of klassenuitje; zowel volwassenen als kinderen beleven veel plezier aan deze activiteit.
Tijdens de opening van de nieuwe voetgolfbaan kan je bij Down Under voetgolfen tegen gereduceerd tarief, want de tweede persoon is gratis! Na afloop kunnen de deelnemers genieten van een hapje en een drankje in de beachclub. Kijk voor meer informatie op www.downunder.nl

Teamfoto's op de site

20 september 2017
Mocht je van je team een leuke teamfoto hebben dan kan deze uiteraard op de website geplaatst worden. Mail deze foto met de teamnaam… Meer >