Jeugdzaken, planning en elftalindelingen 2016-2017

07 juli 2016
We zijn bijna klaar met de eerste concept teamindelingen, we hopen deze woensdag te kunnen plaatsten op de site. Daarna kunnen ect. fouten of wensen kenbaar gemaakt worden aan de bouwcoördinatoren.
Door omstandigheden is Harold van Oort gestopt met zijn taak als Technisch jeugd Coördinator. Tevens is ook gestopt Ab van Velde als bouwcoördinator C. Voorlopig neem ik (Freek den Brok) de honneurs van Harold, tot de vacature vervuld is. Omdat nu de vakantie aanbreekt schuiven we deze procedure op tot na de vakantie. Ik wil Harold en Ab bedanken voor hun tijd en inspanningen, gelukkig blijven ze als vrijwilliger en als trainer/leider/coach behouden voor de club.
Als er vragen zijn over de elftalindelingen, kunnen deze per mail gericht worden aan de bouwcoördinatoren. Ook natuurlijk als ouders of vrijwilligers zich willen opwerpen als leider en/of trainer. Komende woensdag zal ook het eerste concept trainingsrooster worden gepubliceerd.

A en B (JO19/JO18 en JO17/JO16):    Cor Klijn                       cor.klijn@svgeinoord.nl
C (JO15/JO14):                                    Urban van der Spek    urban.vanderspek@svgeinoord.nl
D en E (JO13/JO12 en JO11/JO10):    Rolf Klarenbeek           rolfklarenbeek74@hotmail.com
F en mini’s (JO09/JO08 en JO07…):    Mathieu Stijsiger         mathieu.stijsiger@svgeinoord.nl

Op zaterdag 20 augustus is de Kick Off: bijna iedereen speelt deze dag vriendschappelijk tegen elkaar. Behalve de selectie-elftallen, zij spelen al voor de beker. Omdat in augustus de velden 2-3-6 nog niet gebruikt mogen worden, zullen er op deze Kick Off alleen wedstrijden plaatsvinden. Net als vorig jaar kunnen de shirtjes, ballen, pionnen etc. deze dag opgehaald worden, voorafgaande aan de wedstrijden. Vanaf 22 augustus kunnen de trainingen beginnen van de niet-selectie elftallen. De trainers van de selectie-elftallen (als ze dat nog niet gedaan hebben, f.den.brok@cals.nl )), kunnen met mij contact opnemen over de start en materialen. Op maandag 8 augustus tussen 19.00 en 20.00 uur kunnen zij in ieder geval kun spullen komen afhalen.
Komend seizoen zullen we dus ook met nieuwe elftalcodes gaan spelen: dus geen D4 meer of B2, maar JO13-1, JO13-2 etc.

Elftallen worden dus ook waar mogelijk, met eigen leeftijdsgenoten ingedeeld. Je komt dan in de competitie ook dus alleen maar je eigen jaar tegen. Je kunt in feite zeggen dat het aantal categorieën is verdubbeld, nl. van F t/m A (6), naar JO08 tot JO19. Ook het trainingsschema zal praten over met de nieuwe codes, wel wennen maar het is niet anders.

Ik wil iedereen bedanken voor een druk met goed voetbaljaar. Volgend jaar van start met (in de oude termen nog): 2x A, 4x B, 7x C, 8x D, 12x E en 9x F. Te verwachten is dat er ca 3 F teams binnen een half aar bijkomen. We groeien, dus het gaat goed. Nu zorgen dat het ook goed georganiseerd blijft. Willen de laatste elftallen hun spullen inleveren! Dit kan nog a.s. woensdag van 19.00 tot 20.00 bij Geinoord.

Prettige vakantie,
Freek den Brok,
hoofd jeugdzaken

Smeenk nieuwe bordsponsor