Nederlaag Geinoord bij Volendam

26 september 2016
Geinoord heeft tijdens de vierde competitiewedstrijd geen punten kunnen pakken in Volendam. De oranjehemden waren met 1-0 te sterk. Het was geen vermakelijk duel voor de neutrale toeschouwer.  Er waren dan ook weinig hoogtepunten te vermelden.
Voorafgaan aan het duel werd gerekend op een spannende wedstrijd. De ploegen stonden dicht bij elkaar op de ranglijst. Beide ploegen wilden deze wedstrijd aangrijpen om de nederlaag van vorige week weg te spoelen. Geinoord verloor toen van de Merino’s, terwijl Volendam geen punten pakte in Montfoort.
Tijdens de eerste helft had Volendam het betere van het spel. Binnen een kwartier kwam de ploeg op voorsprong. Niels Joren maakte de openingstreffer. De aanvaller kreeg de bal goed aangespeeld, waarna hij de keeper omspeelde en scoorde. Na het openingsdoelpunt kreeg de ploeg uit Volendam nog een aantal kansen, maar die werden niet benut.
Zo wist Geinoord de schade te beperken tot aan het rustsignaal. In het begin van de tweede helft kreeg het publiek een ander Geinoord te zien. De ploeg kwam beter in de wedstrijd en kreeg meer balbezit. Daardoor ontstonden een aantal mogelijkheden, waaronder voor Brandsma, die niet werden verzilverd. Gedurende de tweede helft kwamen de ploegen meer in balans. In de slotfase van de wedstrijd kregen beide ploegen nog kansen. Er zouden echter geen doelpunten meer komen, waardoor 1-0 de eindstand werd.

Woudenberg
Geinoord staat momenteel op de elfde plaats in de Eerste Klasse A. De volgende wedstrijd is in en tegen Woudenberg. Die ploeg staat op de negende plek en heeft tot nu toe 1 punt meer weten te verzamelen. Een mooie gelegenheid voor Geinoord om weer een aantal plaatsen op de ranglijst te stijgen.

Dromen van voetbalteams komen uit Tot en met zaterdag 9 december hebben amateurvoetballers de mogelijkheid om de ultieme… Meer >

Door een aantal blessures (Julian, Floris, Tim en Joey, hopelijk zijn jullie er snel weer bij) was het voor aanvang van de wedstrijd… Meer >

Team van de Week - JO10-5

20 november 2017