Grote Clubactie 2016

28 september 2016
De lotenboekjes voor de Grote Clubactie zijn weer binnen. De lotenboekjes worden via de leiders uitgedeeld vanaf zaterdag 1 oktober 2016. Deze boekjes liggen in de postvakken, boven bij het wedstrijd secretariaat.
Hieronder staan de spelregels, ik hoop dat we dit jaar een record aantal loten zullen verkopen. Jeugdleden krijgen allemaal hun eigen boekje, bij de senioren wordt aan de leider/coach/trainer 1 boekje gegeven met de vraag dit binnen het elftal te regelen. Want het is alleen maar met pen de juiste gegevens invullen, dat kan snel geregeld zijn.
De Grote Clubactie: verdien een zakcentje en help Geinoord.
  • We hebben dit jaar als doel: trainingsmaterialen voor de voetbalschool op woensdagmiddag, en mogelijk ook nog de aankleding van deze trainers. Deze materialen zijn natuurlijk voor alle elftallen te gebruiken van JO-08 t/m JO-11. En in overleg natuurlijk ook voor andere elftallen. Zo willen we 2 soccerwaves kopen, die elk elftal kan gebruiken. Ook komt er binnenkort een kunstgrasveld bij, ook daar zullen we moeten investeren in doeltjes. Afhankelijk van de opbrengsten kunnen we deze wensen vervullen.
  • Als je als jeugdlid van Geinoord Grote Clubactieloten verkoopt, krijg je als verkoper € 0,40 per lot. Als je bijv. 10 loten verkoopt, heb je zelf € 4,- verdiend. Na de trekking krijg je dit contant in een envelop, via mij en je leider. Je moet als je geld wilt verdienen, wel minstens 5 loten verkopen. Een lot kost € 3,-, er gaat ook nog € 0.60 naar de Grote Clubactie, dus wij als club houden per lot € 2,- over.
  • Zet dus wel je naam en elftal goed op de voorkant van het boekje, want het elftal wat de meeste loten verkoopt, gaat ook nog gratis naar een wedstrijd van FC Utrecht! De drie leden van Geinoord die de meeste kaarten verkopen, krijgen zelf twee vrijkaartjes (per persoon) voor deze wedstrijd van FC Utrecht. Het betreft de wedstrijd van FC Utrecht tegen Vitesse op 7 mei 2017, nog ver weg maar wel een mooie pot.
  • Er wordt bij de verkoop van loten niet met contant geld gewerkt, alleen met het noteren van (de juiste!) banknummers (leesbaar!). Er worden ook geen loten bij de verkoop uitgedeeld: bij de afschrijving krijgt de koper vanzelf een lotnummer vermeld op zijn bankafschrift.
  • Boekjes kun je inleveren bij via je leider, maar ook bij de kantinecommissie, boven bij  het wedstrijdsecretariaat en ook bij Freek den Brok (Omnibusdrift 20 Nieuwegein).
  • We starten op zaterdag 1 oktober, tot en met donderdag 17  november. Op 9 december is de trekking, in januari zal het contante geld aan de lotenverkopers worden gegeven.
Ik hoop dat we ons doel bereiken: veel loten verkopen, betekent veel geld, want dat betekent veel materialen voor de jeugd.
Freek den Brok, hoofd jeugdzaken

Geinoord speelde vanmiddag de derby tegen IJFC uit IJsselstein. Op een redelijk gevuld sportpark Parkhout gingen beiden ploegen voor… Meer >

De gemeente Nieuwegein is bezig het sportpark Parkhout-Zandveld te vernieuwen. Het is de wens van de gemeente om de sportparken… Meer >

Soulaiman Akani is in de eerste maand van dit seizoen gekozen tot meest waardevolle speler door de trouwe supporters. Soulaiman kreeg… Meer >