Geinoord verliest ook in Woudenberg

03 oktober 2016
Geinoord heeft geen punten overgehouden aan het uitduel in Woudenberg. Lange tijd was een doelpuntloos gelijkspel de tussenstand, maar in het laatste kwartier scoorden de Woudenbergers twee keer. Zo pakte Woudenberg de punten door beter om te gaan met de kansen.
Geinoord hoopte tijdens dit duel sportieve revanche te nemen voor de twee nederlagen van vorig seizoen. Destijds verloor Geinoord zowel uit als thuis van Woudenberg. Tijdens beide wedstrijden was 1 doelpunt voldoende voor de winst. Op de ranglijst stonden beide teams dichtbij elkaar.
In de beginfase van de wedstrijd waren er voor beide ploegen een aantal halve kansen. Van Hoogdalem zorgde met een knap afstandsschot voor de eerste serieuze doelpoging van Geinoord. Vervolgens nam Woudenberg het initiatief. Dat leidde tot twee schoten, waarbij doelman Vrede niet erg op de proef werd gesteld. Na een kwartier spelen kwam Geinoord weer dichter bij het doel. Een mooie aanval, zelf opgezet door Daalhuizen, eindigde in een schot van Daalhuizen op de keeper.

Woudenberg effectiever
Tijdens de tweede helft waren beide ploeg nog steeds aan elkaar gewaagd. De ploegen kwamen niet tot grote kansen. Dat veranderde in de 74ste minuut. Toen pakte Hendriks zijn moment. De aanvaller zorgde met een fraai schot voor het openingsdoelpunt. Acht minuten later verdubbelde Staal de voorsprong. Geinoord kon, ondanks een aantal mogelijkheden, daar niets tegenover zetten. Woudenberg ging dus effectiever met de kansen om, waardoor 2-0 de eindstand werd. Geinoord staat door dit resultaat op de 13e plaats.
Geinoord zal de knop snel om moeten zetten, want er volgen een aantal mooie wedstrijden. In competitieverband zal er drie keer op rij thuis gespeeld gaan worden. Montfoort, JSV en AFC komen op bezoek. Tussendoor speelt Geinoord voor de beker tegen FC Breukelen.

Geinoord speelde vanmiddag de derby tegen IJFC uit IJsselstein. Op een redelijk gevuld sportpark Parkhout gingen beiden ploegen voor… Meer >

De gemeente Nieuwegein is bezig het sportpark Parkhout-Zandveld te vernieuwen. Het is de wens van de gemeente om de sportparken… Meer >

Soulaiman Akani is in de eerste maand van dit seizoen gekozen tot meest waardevolle speler door de trouwe supporters. Soulaiman kreeg… Meer >

EHBO & BLS / AED CURSUS