Team van de Week - JO14-2

09 november 2016

Geinoord JO14-2 is een hecht team dat al een aantal jaar samen speelt. Dit jaar zijn twee spelers naar de selectie vertrokken, maar hebben we daar ook weer twee leuke nieuwe spelers voor teruggekregen die direct in de groep zijn opgenomen. In totaal bestaat ons team nu uit 14 eerstejaars spelers die volop gemotiveerd zijn en voor elkaar werken in het veld. Ook buiten het veld zijn het goede vrienden geworden.

In de O14 competitie (eerste klasse) doet JO14-2 volop mee voor het najaar kampioenschap. Nadat de eerste wedstrijd van het seizoen nog werd verloren, kwam het team langzaam op stoom. Desto en JSV werden knap verslagen en daarna kwamen een aantal grote overwinningen met dubbele cijfers.

Met nog twee wedstrijden te gaan staat JO14-2 nu trots bovenaan met maar liefst 78 gemaakte doelpunten. Deze doelpunten kunnen belangrijk zijn omdat de nummers één, twee en drie op gelijke hoogte kunnen eindigen als ze allemaal blijven winnen. We hebben dus nog een paar spannende weken voor de boeg en hopen aan het eind het kampioenschap te mogen vieren!

Een mooie bekroning dus voor dit team om als team van de week uitgeroepen te worden. Ga zo door boys!

Geinoord speelde vanmiddag de derby tegen IJFC uit IJsselstein. Op een redelijk gevuld sportpark Parkhout gingen beiden ploegen voor… Meer >

De gemeente Nieuwegein is bezig het sportpark Parkhout-Zandveld te vernieuwen. Het is de wens van de gemeente om de sportparken… Meer >

Soulaiman Akani is in de eerste maand van dit seizoen gekozen tot meest waardevolle speler door de trouwe supporters. Soulaiman kreeg… Meer >

EHBO & BLS / AED CURSUS