Geinoord sluit eerste seizoenshelft af met gelijkspel

11 december 2016
Het laatste competitieduel van de eerste seizoenshelft eindigde voor Geinoord in een gelijkspel. In de wedstrijd tegen DTS Ede scoorden beide ploegen niet. Gezien het wedstrijdverloop was dat een logische uitslag. Beide ploegen creëerden weinig kansen.
Voor beide clubs moet het gelijkspel een teleurstelling zijn geweest. Elke ploeg wil de winterstop met een overwinning ingaan. Tijdens de wedstrijd was daar weinig van te merken. Beide ploegen begonnen voorzichtig. Het eerste wapenfeit vond pas na 21 minuten plaats. DTS Ede deelde de eerste speldenprik uit. Rechtsback Holtman gaf een goede voorzet op spits Antonia. De aanvaller mistte de kans. Hij gleed de bal over het doel.

Gedurende het resterende deel van de eerste helft waren er geen grote kansen. Geinoord drong wel aan met een aantal afstandsschoten, maar die konden de keeper niet verontrusten. Na rust was Geinoord gevaarlijker. Een corner scheerde langs alle spelers en verdween net voorlangs. Een kwartier later, wederom uit een hoekschop, kon Geinoord geen gebruik maken van een klutssituatie en was het gevaar geweken. Daarna begon DTS Ede beter in de wedstrijd te komen. De Edenaren wisten dit overwicht echter niet in een doelpunt om te zetten. Daardoor eindigde het zwakke duel in een doelpuntloos gelijkspel.

Ondanks dit gelijkspel zakte Geinoord naar de twaalfde plek, een plek die aan het einde van het seizoen nacompetitie zou betekenen. Overigens is het gat met Roda ’46 (op plek 9) maar twee punten.

Een mogelijke inhaalslag zal pas na de winterstop ingezet kunnen worden. De competitie wordt op 28 januari hervat. Dan staat de uitwedstrijd tegen SVL Langbroek op het programma.

Afgelopen zaterdag was de Party Night bij Geinoord. Deze geslaagde avond is terug te bekijken via de link naar onderstaand fotoalbum

Het jongste elftal binnen de voetbalvereniging Geinoord is afgelopen zaterdag na een 13-4 zege tegen IJFC kampioen… Meer >

Voor het komend seizoen breidt de A-selectie zich opnieuw uit met 2 spelers voor de A-selectie. Kevin Memel komt als keeper over van… Meer >

Voor het komend seizoen zal Zakaria terug keren naar sv Geinoord. Via een tussen seizoen gespeeld te hebben voor vv Maarssen zal… Meer >