Geinoord Jo.12-1 Kampioen In de hoofdklasse

14 december 2016
Zaterdag 10 december was het dan zover Geinoord Jo.12-1 kon najaars kampioen worden in de hoofdklasse groep 4 na 2 wedstrijden gespeeld te hebben in de 1e klasse met 24 doelpunten voor en 0 tegen was het voor ons als trainers duidelijk wij moesten naar de hoofdklasse.
We hebben in de zomer 5 spelers van vsv vreeswijk toegevoegd aan het team waardoor wij nog sterker geworden zijn dan dat wij al waren.
De eerste wedstrijd werd met 2-2  gelijk gespeeld tegen Quick 1890 AFC een mooie wedstrijd van 2 kanten en op het juiste niveau voor onze jongens er stonden er daarna nog 10 op het programma onder andere tegen UVV, Elinkwijk, Kampong dit zijn voor de kenners onder ons toch ook niet de minste clubs.
Uiteindelijk werd er zaterdag uit gespeeld bij VV Maarssen die op de 5e plek stond maar wel van Elinkwijk konden winnen wij hadden aan 1 punt genoeg dus iedereen op scherp en aan de bak.
Er was veel spanning in het team want een kampioenschap is natuurlijk niet niks en zeker niet in de hoofdklasse ook sommige ouders zaten vol spanning en wij als trainers uiteraard ook.
Na 60 minuten spelen en een 3-0 overwinning kon het feest gedruis losbarsten er werden fakkels ontstoken en er werd een spandoek gemaakt door Eds reclame uit lopik dit spandoek is te aanschouwen bij het hoofdveld.
Ook in de kleedkamer gingen de party poppers los en werden de trainers door de spelers onder de douche gezet het feest werd voortgezet in de kantine van Geinoord onder genot van een patatje en een AA geheel verzorgd door de kantine commissie en de club top geregeld.
We willen ook onze sponsoren bedanken voor het eerste deel van het seizoen Ing, Squerist, Yourstyle en klusbedrijf Cees Peek en uiteraard de ouders en opa’s en oma’s voor hun support.

We zijn trots op onze jongens

Groet

Rolf & raymond

Gisteren bereikte het bestuur het bericht dat Gerda Slot, voormalig secretaresse van s.v. Geinoord Nieuwegein, na een kort ziekbed is… Meer >