Team van de Week - JO9-4

19 februari 2017

Afgelopen zaterdag stond voor de jongens van JO9-4 de lastige thuiswedstrijd tegen DWSM JO9-1 op het programma. In de najaarscompetitie hebben we ook al tegen deze ploeg gespeeld en was duidelijk dat 1 speler in dit team het verschil maakte. Helaas was onze centrale verdediger Jent door ziekte afwezig. Daarom was de jongens ook de opdracht meegegeven om deze speler geen kans te geven om te schieten en als team te fungeren om zo de winst te pakken. De start van de wedstrijd was wat stroef en na een paar minuten kreeg hun topspeler de bal en schoot de bal snoeihard achter onze keeper. De jongens waren meteen wakker geschut en gingen daarna met volle inzet en als team te werk. Dit enthousiaste spel leidde al snel tot de 1-1, waarna de wedstrijd redelijk gelijk op ging met kansen aan beide kanten. Na een mooie uitbraak wist Naut de 2-1 in te schieten en leken we de winst te behalen. Helaas door wat pech met het uitverdedigen kreeg hun topspeler de bal, bedacht zich geen moment en haalde vol uit. Ondanks dat onze uitstekende keepende doelman de bal nog wel raakte vloog hij toch in het doel en eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Een prachtig resultaat en een wedstrijd waar we weer ontzettend hebben genoten van onze kanjers.

Levi,Sam,Ashraf,Soelaymaan,Thomas,Deniz,Maarten,Naut,Ahmed en natuurlijke de zieke Jent top spelers waar we nog veel plezier aan gaan beleven.

Groetjes Ron Gerritsen (Leider/coach JO9-4)

Teamfoto's op de site

20 september 2017
Mocht je van je team een leuke teamfoto hebben dan kan deze uiteraard op de website geplaatst worden. Mail deze foto met de teamnaam… Meer >