Team van de Week - JO9-3

09 april 2017
Geinoord JO9-3 bestaat uit de volgende spelers Aziz Renfurm(niet op de foto), Mick Arts, Oualid Ait el Kadi, Soufyan Lakhoirdi, Jesse Verschraagen, Symen Shamon, Jelle Stijsiger, Amir Ouazil en Dylan Renfurm.

Geinoord JO9-3 is grotendeels al sinds de mini's als team samen.
Begonnen ooit als Geinoord F8 in de 7e klasse, spelen deze toppers inmiddels 2e klasse.
De eerste 3 wedstrijden moesten we nog wennen aan het niveau, handelingssnelheid en fysiek.
We verloren dan ook de eerste 3 wedstrijden echter met minimaal verschil.
Na een tactische omzetting en een gesprek met onze technisch directeur kwamen daar ineens de resultaten.

Zowel Kampong, SCH'44 en nu Zwaluwen moesten eraan geloven en ook PVC hielden we van de winst af!
In deze klasse staan we echter inmiddels op een mooie 3e plaats en er is uitzicht op meer.
Deze groep kan echt leuk voetballen en laat dat steeds vaker op zaterdag zien.

Geinoord JO9-3 traint onder de leiding van Barry Verschraagen en Mathieu Stijsiger.
Wekelijks proberen we de jongens te prikkelen en het beste uit zichzelf naar boven te halen.
Indien er een reden is voor een compliment dan krijgen de jongens dat te horen maar ook een kritische noot als het moet.
Deze jongens en leiders gaan voor elkaar door het vuur.

Maar ook de groep ouders die wekelijks de wedstrijden bezoeken vormen een hechte groep, ook daar kenmerkt JO9-3 zich in, iedereen is er,  bijna altijd!

Vandaag speelde de toppers van Geinoord JO9-3 de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen Utrecht JO9-2.
De vorige wedstrijd hadden we ons laten overrompelen door deze tegenstander en verloren we kansloos met 3-8.
Hoe anders vandaag!

Vanaf minuut 1 heeft Geinoord JO9-3 de tegenstander over het veld onder druk gezet(weet u wel, de wedstrijd Ajax-Feijenoord, dat gevoel......) en dat resulteerde uiteindelijke in een verdiende 2-0 voorsprong bij rust.
Na de rust probeerde Zwaluwen het nog wel maar kregen geen voet aan de grond en na een mooie actie van onze kant, volgde een schitterend doelpunt, eentje waar we vaak op trainen, inspelen met tegenstander in de rug, wegdraaien om vervolgens direct uit te halen, eindstand 3-1!
Na afloop gingen we nog even samen de kantine in om een patatje en drankje te nuttigen,

Plaats 3 hebben we inmiddels in handen en ook plaats 2 is binnen handbereik.
De volgende wedstrijd spelen we op 22-04-2017 thuis tegen MSV'19 JO9-1, een oefenwedstrijd om 12.00 uur.
Hoe leuk zou het zijn als u eens komt kijken bij deze toppers en genieten van het jeugdige en onbevangen voetbal.

Trotse leiders en ouders
Geinoord JO9-3

later meeer

Aan het eind van deze dag heeft de consul toch moeten besluiten veld 5 voor morgen af te gelasten. Dit veld is na de vorst dermate… Meer >

Darts Koppeltoernooi 9 maart

08 februari 2018
"De oud Vrienden van" Geinoord organiseren op vrijdag 9 maart 2018 een DARTS KOPPELTOERNOOI Datum : vrijdag 9 maart 2018 Locatie :… Meer >

De geplande koppelklaverjasavond van 15 februari a.s. is verplaatst naar donderdag 22 februari.

27-01-2018 Meer >