Team van de Week - JO8-1

28 april 2017
De selectie van de onder 8/1 (bestaande uit :
Ramon ,Jeffrey ,Vince  , Nils  , Dragan , Shaadi , Ayman en Rayan ) heeft een aardig bewogen voetbaljaar achter de rug .
Vanuit de 2e klasse naar de 1e klasse gepromoveerd, bleven deze "mannen" ons alsmaar meer verbazen . Het ene na het andere team werd geconfronteerd met een zeer gretige en geweldig voetballende ploeg, wat uiteindelijk resulteerde in de zeer verdiende hoofdklasse (ongeslagen bereikt!).
Zonder keeper was dit net teveel van het goede (waar hadden wij gestaan met?).
Ondanks een zeer grillig verloop, hebben wij de afgelopen zaterdag als afsluiter toch nog even een glimp van onze klasse laten zien uit bij de Meern (O8/1) :

Met de niet te passeren
Jeffrey van de Sar in ons doel ( Jeffrey bewaart blijkbaar het beste van hem voor het laatste moment) ,
de grensbewakers Dragan Puyol en Shaadi Stam (van het tijdperk voor de open grenzen ),
Vince van de Vaart in de rol van controleur ( zoveel meters en passeerbewegingen maken de meeste eredivisiespelers niet) ,
Ramon Koeman met een zeer scherpe focus , venijnig schot en altijd het heilige vuur in de ogen ,
Ayman Davids , met een gretigheid waar pitbull Davids nog van zou kunnen leren ,
Rayan Messi die weer eens heeft laten zien dat er altijd een oplossing is met de bal en tegenstander als lijdend voorwerp en
Nils Ronaldo die zo scherp en efficiënt was dat het voor Christiano Ronaldo tijd is om achter de oren te krabben mbt zijn prestaties bij Real Madrid,
traden wij aan tegen een supergemotiveerd de Meern .
De thuiswedstrijd hadden wij verloren met 1-3 en dat gaf hun uiteraard vertrouwen voor deze wedstrijd, maar het werd echter een heel ander verhaal . Onze jongens gaven vanaf het eerste fluitsignaal gas en waren volgens mij/ons in staat om nog 5 wedstrijden te spelen en domineren . Wat een klasse , scherpte , efficiency , skills en meer lieten deze mannen zien . De 1-0 , 2-0 , 3-0 , 4-0 en 5-0 waren letterlijk allemaal plaatjes van goals en dit sterke optreden werd achteraf ook nog eens bevestigd door de complimenten van onze tegenstander . Wat een afsluiter van het seizoen.

Namens de zeer trotse trainers Wijnand Wolffis en Karim Amrhar een mooie afsluiting toegewenst aan geheel Geinoord Nieuwegein .

De ING moedigt voetballers aan

20 september 2018
Lekker voetballen!   De eerste wedstrijden om de beker zijn al gespeeld en komend weekend start de competitie. Als sponsor… Meer >

De locatie en vorm voor het nieuwe sportgebouw is gekozen. Op de begane grond worden kleedruimtes gerealiseerd en daarboven komt een… Meer >