Activiteiten SV Geinoord

02 mei 2017
We gaan het seizoen met veel activiteiten afsluiten. Alles staat in het teken van dit seizoen afsluiten, natuurlijk vanwege het 65 jarig jubileum, maar ook de start van het nieuwe seizoen. (We zullen dus aan het begin van komend voetbalseizoen geen kick off meer doen. Ook omdat de competitie later start, en we benieuwd zijn hoe het parkeerterrein er tegen die tijd uitziet.)

We beginnen op zaterdag 6 mei met het kampioenenbal: tien teams zijn dit jaar kampioen geworden (waarvan 2 teams zelfs twee keer). Deze twee elftallen (JO9-1 en JO10-1) mogen meelopen met de spelers van het 1e elftal bij de opkomst, om 14.30 uur tegen Zuidvogels 1. Ook JO8-1 mag meelopen en vlaggen vasthouden. Alle teams krijgen in de pauze hun medaille, dit gebeurt op het hoofdveld in de cornerhoek bij de kantine. En even allemaal samen op de foto in het doel. Er zijn nog elftallen die nog kampioen kunnen worden, zij zullen op 1 juli worden gehuldigd.

We hebben natuurlijk ook weer de thuistoernooien: op 20 mei start het eerste mini WK, op 10 juni het tweede mini WK. Dit geldt voor alle elftallen van JO11 en jonger. Op 25 en 27 mei zijn de toernooien van de JO15, JO14, JO13 en JO12. Mailing hierover volgt nog.

Op zaterdag 17 juni, we gaan er even van uit dat we die dag (of helemaal niet), geen nacompetitie spelen met het 1e elftal. Van 11.00 tot 14.00 uur het afsluitende seniorentoernooi, dit geldt voor alle lagere senioren en de 35+. De leiders/trainers hebben een mail gehad van Wim Davelaar, graag reageren. Daarna speelt het 1e elftal een om 14.30 uur een  oefenwedstrijd, als afsluiting van de start van de voorbereiding van de A en B selectie o.l.v. David Toxopeus en Ton Brosi. Op deze 17 juni houden we ook onze vrijwilligersmiddag (en niet dus op 24 juni zoals eerder vermeld). Zij zijn welkom om de wedstrijd van het 1e te komen kijken, en daarna gaan we met zijn allen barbecueën. Deze barbecue is gratis, we willen alleen wel weten wie er wil komen. Dat geldt dus ook voor sponsors, de vaste kern, de vijfde kolonne, STN etc., maar dus ook voor de vrijwilligers, lagere senioren en de A en B selectie. Er komt nog een mailing, t.a.v. de inventarisatie, hoeveel personen etc. We hopen op een drukke, gezellige Geinoord-dag.

Op vrijdag 30 juni, gaan alle elftallen JO19 en JO17, onderling 7x7 voetballen. (En het liefst maken alle leiders van deze elftallen ook een team.) De samenstelling van de teams gaat in overleg met de leiders en trainers. En daarna een lekkere barbecue en een drankje, aangeboden vanuit SV Geinoord. Ook vaste supporters zijn welkom. Het aanmelden hiervan zal via de leiders gaan, zij krijgen nog een mail hierover. We beginnen rond 17.00/18.00 uur met voetballen, afhankelijk van het schema.

Op zaterdag 1 juli is de jubileumdag. Overdag, van 09.00 tot ca 14.00/15.00 uur, zijn er veel jeugdwedstrijden en veel leuke activiteiten voor de jongste jeugd. Vanaf 18.00 uur is er een hapje en een drankje voor genodigden (bestuur, STN, RVT, alle oud-bestuursleden, ereleden, leden van verdienste en alle jubilarissen van 25 jaar en langer lid, supervrijwilligers etc.). De uitnodigingen komen nog, maar houd de datum vast vrij. Vanaf 20.30 uur zal er een feestavond zijn voor alle leden en supporters van Geinoord, leeftijd in principe vanaf 18 jaar.
Als er leden zijn, die met een bepaalde activiteit willen helpen, stuur me een mailtje (f.den.brok@cals.nl).

Teamfoto's op de site

20 september 2017
Mocht je van je team een leuke teamfoto hebben dan kan deze uiteraard op de website geplaatst worden. Mail deze foto met de teamnaam… Meer >

Jeugdspeler Younes Sedouki (Geinoord JO8-1) is door de FC Utrecht Academie uitgenodigd voor een verlengd traject met de FC Utrecht… Meer >