A-selectie nieuws 2017-2018

09 mei 2017

SV Geinoord heeft zich voor aankomend seizoen versterkt met verdediger Manasse van Dijk.

Manasse (25 jaar) is afkomstig van FC Driebergen waar hij een aantal seizoenen heeft gespeeld. De verdediger was toe aan een nieuwe uitdaging en heeft deze gevonden bij onze club. Wij wensen Manasse veel succes toe bij sv Geinoord.

SV Geinoord heeft zijn 4e versterking binnen in de naam van Darryl Wright (26 jaar).

Deze speler is geen onbekende binnen onze regio en is afkomstig van JSV Nieuwegein waar hij een vaste waarde is als rechtervleugel verdediger.

Een leuke bijkomstigheid is dat Darryl nu eindelijk bij de club gaat spelen waar zijn twee jongere broers Travis en Bradley ook spelen. Wij wensen Darryl heel veel succes toe bij onze mooie vereniging.

De volgende spelers van sv Geinoord hebben aangegeven aankomend seizoen de clubkleuren te blijven dragen van sv Geinoord.

Jeremy Vrede, Gino de Ridder, Ben van Breukelen, Jan Maarten van Dijk, Colin van Hoogdalem, David Jackson, Ryan MacLoud, Jaey Daalhuisen, Niels Maat, Robert Maat, Joey Hirdes, Dimitri Djollo, Wayne van Kesteren, Stijn de Bie, Willem Paul van der Heijden, Robin Jansen, Mick Brookman.

Wij zijn verheugd dat al deze spelers blijven spelen voor de club en wensen de spelers veel succes de komende periode.

De volgende spelers zullen de club verlaten aan het eind van het seizoen of zijn lopende dit seizoen gestopt. Chanan Brandsma, Nourdin El Harmazi, Jelle Staal, Tommy Klein (DHSC), Charif Esadik (Roda ’46). Met Daniel Makkee is de club nog in gesprek.

Wij wensen al deze spelers succes bij hun nieuwe club of in hun verdere carrière als speler en bedanken ze voor hun bijdrage!

TC Geinoord

Smeenk nieuwe bordsponsor

14 december 2017
Geinoord heet Smeenk Glazenwassers en Schoonmaakbedrijf van harte welkom als nieuwe bordsponsor op het hoofdveld van Geinoord ! … Meer >