Arie Kortenhoff stopt

07 juni 2017

Eens moet je een besluit nemen.

Op 24 mei heb ik na 13 seizoenen afscheid genomen van de voetbalschool. Een periode van aanmodderen op veld 6 bij regen naar kunstgras op veld 1 en groeien van “ongestructureerde” oefenstof naar gestructureerde oefenstof middels de circuittraining ondersteund vanuit de vereniging.

Mijn dank gaat uit naar al die trainers die in een prettige samenwerking op de woensdagmiddag bereid waren tijd te stoppen in de opleiding van kinderen maar ook de kinderen leerden te sporten in teamverband.

Positief is mede de constatering dat nationaliteit of taal hierbij geen enkele rol speelt

Respect voor die ouders die wekelijks langs de lijn de verrichtingen van hun zoon of dochter volgden en in een enkel geval uit nood zich zo betrokken voelde dat zijn de training van hun team verzorgde.

Dank ook aan de man die bereid was om op de woensdagmiddag als gastheer op te treden door tijdens de training de kantine te openen.

Terugkijkend een periode waarin veel is verandert en nog staat te veranderen, maar helaas ook de constatering dat het gebrek aan vrijwilligers m.i. eerder toe dan afgenomen is. Daar kunt u wat aan doen!!!!

Ter afsluiting onze dank voor de prachtige bos bloemen en de wijn die mij met een korte toespraak door Richard namens de vereniging is overhandigd.

Ik wens de SV Geinoord  en mijn opvolger veel succes en u allen een goede vakantie.

Met vriendelijke groet,

Arie Kortenhoff

Zaterdag 23 september 2017 speelt Geinoord haar eerste competitiewedstrijd uit tegen vv De Meern in de 2e klasse B.  Op dinsdag… Meer >

Teamfoto's op de site