OPENINGSTIJDEN LEDENADMINISTRATIE

28 juni 2017
De ledenadministratie is vanaf maandag 14 augustus a.s. weer iedere week aanwezig in het clubhuis tussen 19.00-20.00 uur.
Geinoord kent geen wachtlijst, inschrijvingen kunnen tussen 1 juli en 14 augustus digitaal worden verzonden naar ledenadministratie@svgeinoord.nl middels het bijgevoegde inschrijfformulier. In verband met de zomervakantie zullen de inschrijvingen die in deze periode binnenkomen vanaf 14 augustus worden verwerkt. Na deze datum zult u een bevestiging ontvangen.

APP VOETBAL.NL
Je hebt er wellicht al een en ander over gehoord, er komt een nieuwe Voetbal.nl app. De app die door ruim 1 miljoen voetballiefhebbers wordt gebruikt. In de nieuwe Voetbal.nl app kunnen naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, ook allerlei leuke en nuttige clubnieuwtjes worden getoond. Dit maakt het voor leden en fans van jouw vereniging allemaal een stuk leuker en gemakkelijker. Zoals aangegeven, er komt een vernieuwde Voetbal.nl app. Maar daarnaast gaan voetbalverenigingen vanaf de start van het nieuwe seizoen ook nog eens gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas.

E-mailadressen vastleggen
Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-mailadres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Zorg er daarom voor dat het juiste e-mailadres in Sportlink Club is geregistreerd waarmee jij ook gebruik wil maken van de Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app. Ontbreekt een e-mailadres bij een lid, dan kan die persoon niet inloggen in de app.

Spelersfoto’s
Op 12 juni heeft de KNVB alle spelerspasfoto’s die bekend zijn bij de KNVB in Sportlink Club gezet. Op het moment dat de nieuwe Voetbal.nl app en website live gaan, worden ook daar de spelersfoto’s zichtbaar. Ontbreekt je foto dan kunnen spelers vanaf de eerstvolgende update van de app t/m 31 oktober zelf een spelersfoto toevoegen in de app.

Dromen van voetbalteams komen uit Tot en met zaterdag 9 december hebben amateurvoetballers de mogelijkheid om de ultieme… Meer >

Door een aantal blessures (Julian, Floris, Tim en Joey, hopelijk zijn jullie er snel weer bij) was het voor aanvang van de wedstrijd… Meer >

Team van de Week - JO10-5

20 november 2017