Geinoord nipt langs Loosdrecht

20 augustus 2017
Gisteren speelde Geinoord de 2e oefenwedstrijd in de voorbereiding op de competitie. De tegenstander is er één die men ook in de competitie zal treffen, namelijk sv Loosdrecht. Onder een heerlijk zonnetje werd om 14.30 uur afgetrapt door beide ploegen. Loosdrecht bleek een lastig te bespelen tegenstander met veel dynamiek waar Geinoord in deze fase moeite mee had. Ondanks dat het niet leidde tot veel kansen was de ploeg uit Loosdrecht aan de bal beter dan Geinoord. Uiteindelijk resulteerde dit in de 0-1 na 20 minuten toen de mee opgekomen middenvelder vrij door kon in de diepte en waarbij uiteindelijk de bal over doelman Pascal Florie in het doel eindigde. Geinoord was slordig in balbezit maar wist er een paar keer dreigend uit te komen. Na een klein half uur spelen was het Manasse van Dijk die aan de rechterzijde doorkwam en zijn voorzet bij de 1e paal werd door één van de verdedigers binnen gewerkt, 1-1. Dit bleek ook de ruststand.

Na rust en enkele wijzigingen een onveranderd spelbeeld. Geinoord kreeg moeilijk grip op de wedstrijd en Loosdrecht was veel aan de bal, maar ook zonder echt gevaarlijk te worden. Na een klein uur spelen was daar wel de goal voor Loosdrecht. Via de kluts in de defensie kon de aanvaller aan de rechterkand doorlopen en liet daarbij doelman Gino de Ridder kansloos 1-2. Geinoord werd de laatse fase van de wedstrijd wat sterker en kreeg nog enkele goede mogelijkheden. 5 minuten voor tijd was het Robert Maat die vanaf de rand 16 de 2-2 in de lange hoek wist te schieten. Een paar minuten later werd het zelfs nog 3-2 na een goede pass van Robert Maat op Timo Meerding die vanaf links de winnende treffer binnenwerkte. Al met al een geslaagde oefenwedstrijd.

Komende zaterdag is de A-selectie op trainingskamp in Oldenbroek en zal daar een oefenwedstrijd spelen tegen Zwart Wit'63.

later meer. Het fotoalbum kunt u vinden bij : Clubinfo, Fotoalbum, Geinoord 1 2018-2019

Ik verlaat de club als hoofdtrainer aan het einde van dit seizoen 2017-2018. Naar mijn zin Ik vertrek ondanks dat ik het (in een… Meer >

Afgelopen donderdag was de laatste keeperstraining van 2017. Afgelopen september zijn Scot Simonis, Ben van Breukelen sr, Ben van… Meer >

Smeenk nieuwe bordsponsor