Rudy Jansen stopt als adviseur

06 september 2017

Na 9 jaar met veel passie en plezier voor Geinoord , eerst als jeugdtrainer later als Technisch Jeugd coördinator, hoofdtrainer van de A-selectie en als lid van de TC , te hebben gewerkt, heb ik onlangs besloten te stoppen met mijn taken binnen Geinoord. Mijn werkzaamheden binnen FC Utrecht ( jeugdtrainer o16 en Technisch coördinator RAC ) laten geen ruimte meer toe om mij volledig in te kunnen zetten voor Geinoord en daardoor maatwerk te leveren.

De afgelopen voetbalseizoenen heb ik hier veel mooie herinneringen opgedaan, waarvan onze titel in de 2e klasse van 2 seizoenen geleden mij nog het meeste bij zal blijven. Verder heb ik hier enorm veel geleerd en een hoop interessante mensen leren kennen. Ik heb de samenwerking met jullie altijd als prettig ervaren en wil jullie daar ook hartelijk voor danken!

Op dit moment staat er een goed eerste elftal met een zeer bekwame staf waar wij als TC het afgelopen jaar veel tijd en energie in hebben gestoken.
Ik heb veel vertrouwen in de werkwijze van David Toxopeus en zijn staf!

Ook de jeugd onder aanvoering van Richard van Huizen maakt stappen en het is prettig om te zien dat het jeugdbeleidsplan als uitgangspunt wordt beschouwd om verdere stappen te maken in de jeugd. Laten wij hopen dat de komende jaren weer jeugdspelers van Geinoord de stap maken naar het eerste elftal.

Als laatste wil ik mijn collega's van de TC bedanken voor de zeer fijne samenwerking het afgelopen jaar. We hebben met elkaar flinke stappen gezet en ook moeilijke beslissingen moeten nemen. Deze beslissingen werden altijd unaniem genomen in het belang van Geinoord.

Mijn plaats in de TC zal worden overgenomen door Dick Gerwig. Dick is een man met veel kennis van voetbalzaken en zal Geinoord en met name het technisch gedeelte verder kunnen doorontwikkelen. Ik wens Dick veel succes in zijn nieuwe functie.

Ik wens jullie allemaal veel succes bij het verder bouwen aan onze club. Ik zal Geinoord altijd blijven volgen en ik dank Geinoord voor het podium wat zij mij hebben gegeven.

Voor altijd in mijn Geinoord Hart.

Met vriendelijke groet,

Rudy Jansen

Smeenk nieuwe bordsponsor

14 december 2017