Team van de Week - JO9-2

04 oktober 2017 door Richard van Huizen

Geinoord JO9-2 speelt in de 1e klasse. De eerste 2 bekerwedstrijden werden net als de 1e competitiewedstrijd ruim verloren.
Dit heeft te maken met het feit dat we voornamelijk spelen tegen JO9-1 teams van clubs die kunnen putten uit vrij veel jeugd waardoor het verschil op dit moment met hen groot is.

Op zaterdag 30-9 speelde Geinoord JO9-2 de 2e competitiewedstrijd tegen Houten.
Dit team had net als Geinoord de 1e competitiewedstrijd verloren.

1e helft
Geinoord stond binnen 5 minuten met 2-0 voor, dit na een prachtig schot van onze linksbenige Jeffrey. Jeffrey heeft de afgelopen periode laten zien over een verwoestend schot te beschikken waarbij de keeper van de tegenstander de bal voornamelijk hoort maar niet ziet.
Axel scoorde de 2-0 met een schitterende goal waardoor het vertrouwen bij Geinoord groeide. Axel is een jongen met een geweldige dribbel die doet denken een Messi. Zijn glimlach na een goal kan niet groter waardoor de mensen aan de kant stralen wanneer Axel na opnieuw een mooie goal, zijn blijdschap toont aan het publiek!
Helaas werd het binnen een mum van tijd 2-2 omdat ook Houten beschikte over een aantal goede voetballers.
Ook dienen we een compliment te geven aan onze keeper van de 1e helft Quinten. Quinten heeft een aantal weken terug besloten te gaan keepen en we zien Quinten steeds beter worden!
Na de pauze begonnen we met Moesa als keeper. Moesa heeft de afgelopen wedstrijden keepen en voetballen afgewisseld. Als voetballer heeft hij een van de meest schitterende sleep bewegingen met zijn linkerbeen, maar hij staat ook als keeper zijn mannetje.

2e helft
In de 2e helft komen we binnen korte tijd op 4-4 door mooie goals van Ramon en Axel.
Zowel de tegenstander als Geinoord had zich neergelegd bij een gelijkspel en iedereen had hier vrede mee.
Er was echter 1 iemand die hier geen vrede mee had. Zijn naam, Ramon Middelkoop.
Ramon wilde winnen. Op doorzettingsvermogen en strijd scoorde Ramon de 6-5 en maakte al zijn medespelers erg blij!
Ook bij Ramon spat het plezier er af na een doelpunt en wij zijn er van overtuigd dat we nog veel plezier van hem gaan beleven dit seizoen!
Omdat dit doelpunt viel in de laatste minuut bezorgde dit de 1e overwinning van het seizoen!!

Overwinning te danken aan
Deze overwinning is naast de spelers die hierboven staan vermeld ook te danken aan de volgende spelers.
In de verdediging stonden vandaag Tess en Imke. Het publiek wil hen nog weleens door elkaar halen en dit komt niet alleen door het uiterlijk.
Dit komt ook doordat zij vandaag beide prima speelden als verdediger. Zij waren vandaag de tijgers uit ons team!

Ook Rudie speelde vandaag prima. Rudie is in staat om het gehele veld te bestrijken en is degene met een erg groot loopvermogen en conditie!
Wij hopen dat we nog lang van Rudie op deze manier kunnen genieten.

Ook Ismael speelde goed. Ismael hebben we afwisselend nodig in de verdediging en aanval.
Ismael heeft een snoeihard schot met rechts. Hij juicht net als Ronaldo na een goal, echter zijn er geluiden dat het juichen van Ismael mooier is dan dat van Ronaldo.

In de kleedkamer
Na de wedstrijd werd er een feestje gevierd in de kleedkamer met ouders en spelers om onze 1e overwinning te vieren.
Ook trakteerden Ismael en Moesa omdat zij afgelopen week een broertje, genaamd Zakaria, hadden gekregen.

Compliment aan ouders
Via deze weg willen we een compliment geven aan de ouders uit het team.
Op de zaterdagen worden de kinderen ondersteund door vele ouders. De ouders van het team zijn altijd positief naar de kinderen toen en leven erg mee tijdens de wedstrijd!
Ook een compliment voor de spelers, er wordt 2 keer getraind en de wil om te winnen en beter te worden is ruimschoots aanwezig. Dit vinden wij erg leuk om te zien!

Volgende week spelen we een nieuwe wedstrijd thuis tegen VVIJ. In de beker hebben we ruim van hen verloren waardoor we nu een herkansing krijgen!

Geinoord speelde vanmiddag de derby tegen IJFC uit IJsselstein. Op een redelijk gevuld sportpark Parkhout gingen beiden ploegen voor… Meer >

De gemeente Nieuwegein is bezig het sportpark Parkhout-Zandveld te vernieuwen. Het is de wens van de gemeente om de sportparken… Meer >

Soulaiman Akani is in de eerste maand van dit seizoen gekozen tot meest waardevolle speler door de trouwe supporters. Soulaiman kreeg… Meer >

EHBO & BLS / AED CURSUS