FC Utrecht on Tour op 8 november!

08 oktober 2017 door Richard van Huizen
Op woensdagmiddag 8 november komt FC Utrecht on Tour naar SV Geinoord! De FC Utrecht on Tour is een clinic die wordt verzorgd door gediplomeerde trainers van FC Utrecht voor alle JO10 en JO11 teams bij een zogenoemde RAC-club waar FC Utrecht een samenwerkingsverband mee heeft. SV Geinoord is zo’n RAC-club en is enthousiast FC Utrecht in aanloop naar de wedstrijd FC Utrecht – Excelsior te mogen ontvangen.

FC Utrecht on Tour Clinic

De FC Utrecht on Tour clinic zal plaatsvinden van 15.00 tot 17.00 uur bij SV Geinoord op het hoofdveld. Tijdens deze clinic zullen de FC Utrecht trainers in samenwerking met onze eigen trainers in totaal zes onderdelen verzorgen waarop alle deelnemende spelers doordraaien. Denk hierbij onder andere aan een techniekvorm, passvorm en natuurlijk partijspel onder deskundige begeleiding. Een super gave ervaring voor de spelers! Er is ruimte voor maximaal 120 spelers.

Voor wat betreft de clinic dienen alle spelers in de catergorie JO10 & JO11 zich in te schrijven via de site van FC Utrecht, te weten : www.fcutrecht.nl/clinicsvgeinoord

Kaartjes FC Utrecht – Excelsior

Naast de clinic kunnen SV Geinoord leden en hun ouders, vrienden en kennissen voor een gereduceerd tarief naar FC Utrecht – Excelsior op zondag 19 november, aanvang 14.30 uur in stadion Galgenwaard. Kinderen (tot en met 17 jaar) kunnen voor €7,50 naar de wedstrijd en volwassenen voor €12,50. Om de kaartverkoop te stimuleren heeft FC Utrecht een gave actie bedacht: welk team de meeste kaarten verkoopt wordt met de FC Utrecht spelersbus opgehaald en terug gebracht bij de bovengenoemde wedstrijd! Er mogen maximaal 17 personen mee met de bus in verband met de veiligheid. Dus ga met je team aan de slag en verkoop zo veel mogelijk kaarten aan bijvoorbeeld je ouders, familie, buren, vrienden etc. want je steunt hier de club mee en daarnaast ook een mooie gelegenehid om iets met je team te doen!

De teamleiders kunnen per e-mail aan Freek den Brok doorgeven hoeveel kaarten hun team nodig heeft. f.den.brok@cals.nl

Latje trap SV Geinoord JO13-1

Geinoord JO13-1 is in kader van de FC Utrecht on Tour uitgenodigd om tijdens de rust van FC Utrecht – Excelsior deel te nemen aan de onderlinge competitie ‘Latje trap’ tussen de RAC-clubs van FC Utrecht. Zij krijgen 32 pogingen om de lat zo vaak mogelijk te raken en kunnen daarmee de finale van het ‘Latje trappen’ bereiken aan het einde van het seizoen.

Geinoord speelde vanmiddag de derby tegen IJFC uit IJsselstein. Op een redelijk gevuld sportpark Parkhout gingen beiden ploegen voor… Meer >

De gemeente Nieuwegein is bezig het sportpark Parkhout-Zandveld te vernieuwen. Het is de wens van de gemeente om de sportparken… Meer >

Soulaiman Akani is in de eerste maand van dit seizoen gekozen tot meest waardevolle speler door de trouwe supporters. Soulaiman kreeg… Meer >

EHBO & BLS / AED CURSUS