Team van de Week - JO11-4

12 december 2017 door Richard van Huizen
(Week 48)

JO11-4 is team van de week!
Verdient, dat zeker! Dit seizoen zijn we begonnen met drie nederlagen op rij in de beker. Maar de jongens hebben niet geklaagd. De wil om te winnen is groter dan de angst om te verliezen. Ook in de competitie zijn we niet gestart met winst, hoewel we sommige partijen onnodig hebben verloren. Alle jongens willen vooral sámen voetballen. Ze spelen vanaf dag één over naar elkaar en zoeken elkaar steeds meer op in het veld om elkaar te helpen.

Langs de lijn staan ze elkaar positief te coachen als; “rennen Thijmen” en “Max staat vrij” en “mooie actie Abdullahi”. Als Team slagen ze er nu steeds meer in om weerstand te bieden en zelfs wedstrijden te winnen. Weten ze steeds beter wat de sterke kanten zijn van hun teammaatjes en daarop te vertrouwen.

Met Tycho op doel die steeds meer uitstraalt dat hij de baas is in het doelgebied. Met Thom en Phuc in de laatste linie die samen afstemmen wie waar moet staan. Op het middenveld staat Remco die met bijzonder veel inzet en loopvermogen het hele veld bestrijkt, en Abdullahi die met mooie acties zichzelf vrij zet. En Berry die op elke positie in het veld uit de voeten kan, solide verdedigend en aanvallend gevaarlijk. Thijmen die spelend vanaf het middenveld komt tot gevaarlijke voorzetten. En Valentino die weinig ruimte nodig heeft om te scoren. En onze topscorer Max die een neusje heeft om op de juiste plek te staan.

Deze negen jongens tonen elke week de wil om sámen de wedstrijd te spelen. Dan verdien je het om Team van de Week te zijn!

Met vriendelijke groet,

M.H.J. (Rinus) van Wijk

later meer. Het fotoalbum kunt u vinden bij : Clubinfo, Fotoalbum, Geinoord 1 2018-2019

Ik verlaat de club als hoofdtrainer aan het einde van dit seizoen 2017-2018. Naar mijn zin Ik vertrek ondanks dat ik het (in een… Meer >