Geinoord JO12-2 Kampioen

03 juni 2019
Tijdens de start van een nieuw seizoen hoopt iedereen natuurlijk dat ze Kampioen worden. Maar dat gaat niet vanzelf. Om te beginnen moet je wedstrijden winnen en om te winnen moet je meer doelpunten maken dan de tegenstander. Dit team heeft het voor elkaar gekregen.

-    Op het doel onze keeper Anas die er alles aan deed om het doel leeg te houden en wist zelfs een paar keer de nul te houden.
-    In het centrum van de verdediging Younes die het de tegenstander behoorlijk moeilijk maakte door heel snel de bal af te pakken.
-    Links achterin Abdulhai klein van postuur maar niet bang en de tegenstander met zijn kapbewegingen behendig van zich af schudt.
-    Rechts achterin Imran als hij de ruimte kreeg, dribbelde hij heel snel naar voren.
-    In het hart van het veld Moatassem die zowel verdedigend en aanvallend een nachtmerrie voor de tegenstander was. Heel sterk met de bal en wist regelmatig het doel te bereiken.
-    Rechtsvoor Diego die z’n tegenstander vaak liet verassen en assists uitdeelde of het cadeautjes waren. Ook wist hij regelmatig te scoren.
-    Linksvoor Deniz als die eenmaal de bal had wilde hij hem met z’n linkervoet zo snel mogelijk in het doelnet van de tegenstander schieten.
-    Diep voorin Levi een ware plaag voor de tegenstander, eenmaal aan de bal was het onmogelijk voor ze om de bal af te pakken. Hij gaf heel vaak assist of wist te scoren.

Als trainer / coach was het vaak een genot om naar te kijken. Dit team heeft hele mooie voetbalmomenten laten zien. Hier hebben ze hard voor gewerkt. Totaal 11 wedstrijden gespeeld en geen enkele keer verloren. Maar liefst 112 doelpunten gescoord en 23 tegendoelpunten. Dit hebben ze ongelofelijk goed gedaan en zijn daarom terecht Kampioen geworden.

Voor dit mooie Kampioenschap hebben ze allemaal een medaille gekregen en is dit feestelijk ingeluid met een patatjes en een drankje in de kantine van Geinoord.

Tot slot wil ik iedereen bedanken die het team heeft geholpen met o.a. de wedstrijden te fluiten en gastspelers die bereid waren ons te versterken met wissels. Zonder hun was dit allemaal niet mogelijk geweest.

Daniël Heijsman

SUPERLOT VERKOCHT (3)

23 oktober 2019
Afgelopen week is het derde superlot van de Grote clubactie gekocht door Lenno P. van Kleef van Apps & DNVO Consultancy… Meer >