• Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies en taken.

Ledenadministrateur (1 á 2 uur per week vanuit huis)
    Bij de ledenadministratie komen de via de website ingevulde aanmeldingsformulieren en uitschrijvingen binnen. De ledenadministrateur verwerkt deze in de administratie, bevestigd de inschrijving of uitschrijving en stuur een overzicht van de in- en uitschrijvingen naar de coördinatoren en de financiële administratie. Daarnaast behandel je de mails met betrekking tot het lidmaatschap.

Medewerker contributiezaken (1 á 2 uur per week vanuit huis)
    Als medewerker contributiezaken verwerk je de uitschrijvingen, incasseer je de stadspassen en beantwoord je de vragen van onze incassopartner NIKKI. Aan het begin van het seizoen maak je voor NIKKI een compleet overzicht van de te incasseren contributies en toeslagen. Gedurende het jaar vul je deze aan met de nieuwe leden en de gele en rode kaarten. Indien noodzakelijk voer je een financiële blokkade in of boek je bedragen, in overleg met het bestuur, af. De incasso zelf wordt geheel door NIKKI verzorgd.

Medewerker website (1 á 2 uur per week vanuit huis)
    Als medewerker website verzorg je het visitekaartje van onze vereniging. Je plaatst stukjes op de website en zorgt dat alle teams een eigen pagina hebben. Daarnaast denk je mee aan het verbeteren van de website en doet voorstellen voor verbetering aan het bestuur en voert deze na goedkeuring door.

Scheidsrechters (in overleg 1 tot meerdere wedstrijden per maand)
    Vind jij het leuk om een wedstrijd in goede banen te leiden? Wil jij de vereniging helpen en tevens sportief bezig zijn? Dan zoeken we jou!

Barpersoneel (urenbesteding in overleg)
    De kantinecommissie is op zoek naar vrijwilligers die enkele uren per week of per maand achter de bar wilt staan. In de ochtenden voor de koffie en thee bij de jeugdwedstrijden en in de middag voor de eventuele alcoholische versnaperingen tijdens de derde helft.

Bestuurslid (4 á 6 uur per week)
    Als bestuurslid ben je samen met jouw medebestuursleden verantwoordelijk voor gang van zaken binnen de vereniging. Het komende jaar zal voor een groot deel in het teken staan van de fusie met Vreeswijk, de bouw van het nieuwe clubgebouw en het op de kaart zetten van de nieuwe vereniging.

Heb je interesse voor één van de bovenstaande functies of een vraag over één van de functies stuur dan een mail naar bestuur@svgeinoord.nl. Staat jouw vrijwilligersfunctie er niet bij, maar wil je wel graag voor de vereniging iets doen. Laat het ons dan ook vooral weten!

Bestuur sv Geinoord