• Oud Geinoord lid Joop Zwezerijnen overleden.

30 dec 2021
  • Woensdag jl bereikte ons het bericht van het overlijden van Joop Zwezerijnen (80) Joop was in de laatste jaren van de vorige eeuw enthousiast lid van de toenmalige ontspanningscommissie. Samen met andere verzorgde hij feesten zoals carnaval en boerenbroodmaaltijden. Wij herinneren ons Joop als een zeer betrokken lid van de vereniging welke tot voor enkele jaren geleden nog regelmatig wedstrijden van het 1e elftal op ons sportpark bezocht.

Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren op zondagmiddag van 13:00 tot 14:30 uur in de rouwkamer van uitvaartcentrum Noorderveld Structuurbaan 1 te Nieuwegein. De uitvaartdienst wordt gehouden op maandag 3 januari a.s. om 11:00 uur in de Sint Nicolaasbasiliek te IJsselstein. Aansluitend zal de begrafenis plaatsvinden op begraafplaats "De Hoge Akker" aan de Noord IJsseldijk 57 te IJsselstein.

Gerard van Vliet

.