• Ouderen 75 plus bij sv Geinoord vieren 50 jaar Nieuwegein

  7 jul 2021
 • De bijeenkomst van de 75+ ouderen bij s.v. Geinoord dinsdag 6 jl. stond in het teken van het 50jarig bestaan van Nieuwegein. Het projectteam heeft de ouderen een prachtige dag bezorgt met "livemuziek" verzorgt door Zing Entertainment uit de Meern. Een presentatie van de Historische Kring Nieuwegein werd verzorgd door Hidde van de Kluit en ook nog een quiz over Nieuwegein verzorgt door Henk Valkenet van de KBO. Daarnaast was er ook nog buiten, volop tijd voor beweeg activiteiteten.

  In zijn openingswoord benadrukte voorzitter Hans van der Meijde nog eens het belang van de maatschappelijke kant welke s.v. Geinoord met dit project laat zien. Er waren deze keer naast de "vaste bezoekers" ook een aantal nieuwsgierige ouderen welke zich hadden aangemeld, aanwezig.

  Er werden gebakjes geserveerd door de vrijwilligers brigade van de gastvrouwen en de lunch werd zoals altijd verzorgt door het team van Reinaerde. Tijdens en na de lunch creëerden Gerdien, Marco en Robin van Zing Entertainment een heerlijke sfeer met oude meezingers waarvan iedereen met volle teugen heeft genoten.

  Tijdens de lunch was wethouder Sociaal Domein, Marieke Schouten uitgenodigd om de sfeer te proeven en het feestje namens de gemeente Nieuwegein een officiële tint te geven. Zij mocht ook de prijzen va de quiz uitreiken.

  Dat de sfeer er goed inzat bewijzen de filmpjes en foto’s

  Klik op onderstaand icoon voor meer foto's en fimpjes

  Namens het projectteam Rien en Gerard.