Regiocompetitie

Morgenavond gaat de regiocompetitie voor dit seizoen weer van start. De competitie is mede opgezet om de talenten binnen de jeugd van de verschillende clubs onder weerstand al vats te laten wennen aan het seniorenvoetbal. De teams bestaan dan ook vaak uit combinaties van spelers ujit de A- en of B-selectie aangevuld met talenten uit de O19 en O17 elftallen.

Er doen dit seizoen weer 10 verenigingen mee aan deze competitie te weten:

Poule A Poule B
CDW Brederodes
Delta Sports '95 FC Breukelen
JSV Geinoord
PVCV SCH '44
sc Woerden UVV

Alle ploegen spelen uiteindelijk 6 wedstrijden, morgenavond start de 1e ronde. Afgelopen seizoen won Geinoord deze regiocompetitie. Morgenavond trapt Geinoord af tegen Brederodes, de beide finalisten van afgelopen seizoen.

Meer >
Gisteren werd de laatste inhaalwedstrijd in de regiocompetitie gespeeld (Geinoord - PVCV 1-1). Hierdoor kan de eindstand in de poules worden opgemaakt. VSV Vreeswijk heeft zich begin dit jaar als team teruggetrokken, waardoor er besloten is deze wedstrijden uit de stand te halen, omdat anders 1 ploeg in het nadeel zou zijn in poule B.

De eindstanden van de poules zien er als volgt uit:

Poule A

Poule B

Hierdoor krijgen wij op dinsdag 27 maart de finaleronde waarin gespeeld word om de eindranking.

plaats 1 - 2    Brederodes - SV Geinoord
plaats 3 - 4    PVCV - Vriendenschaar
plaats 5 - 6    CDW - SCH '44
plaats 7 - 8    Woerden - Delta Sports

Uitslagen ronde 5

22 februari 2018
In de 5e speelronde waren afgelopen dinsdag de navolgende uitslagen:

Geinoord - Woerden 3-0
Vriendenschaar - Brederodes 5-2
SCH'44 - PVCV 3-1

Uitslag Delta Sports - CDW  nnb
Meer >
Volgende week dinsdag 16 januari zal speelronde 4 van de regiocompetitie worden gespeeld. Door de sneeuwval en winterstop is de afgelaste speelronde 3 nog niet gespeeld en de clubs bepalen hiervoor een eigen inhaaldatum in onderling overleg.

Het programma voor speelronde 4 ziet er als volgt uit, met dien verstande dat de wedstrijd tussen Brederodes en Geinoord vriendschappelijk is:

Deelnemers

Poule A