Regiocompetitie

Nieuws
Morgenavond gaat de regiocompetitie voor dit seizoen weer van start. De competitie is mede opgezet om de talenten binnen de jeugd van de verschillende clubs onder weerstand al vats te laten wennen aan het seniorenvoetbal. De teams bestaan dan ook vaak uit combinaties van spelers ujit de A- en of B-selectie aangevuld met talenten uit de O19 en O17 elftallen.

Er doen dit seizoen weer 10 verenigingen mee aan deze competitie te weten:
 
Poule A Poule B
CDW Brederodes
Delta Sports '95 FC Breukelen
JSV Geinoord
PVCV SCH '44
sc Woerden UVV


Alle ploegen spelen uiteindelijk 6 wedstrijden, morgenavond start de 1e ronde. Afgelopen seizoen won Geinoord deze regiocompetitie. Morgenavond trapt Geinoord af tegen Brederodes, de beide finalisten van afgelopen seizoen.
 
Meer >
Gisteren werd de laatste inhaalwedstrijd in de regiocompetitie gespeeld (Geinoord - PVCV 1-1). Hierdoor kan de eindstand in de poules worden opgemaakt. VSV Vreeswijk heeft zich begin dit jaar als team teruggetrokken, waardoor er besloten is deze wedstrijden uit de stand te halen, omdat anders 1 ploeg in het nadeel zou zijn in poule B.

De eindstanden van de poules zien er als volgt uit:

                                    Poule A                                                                                                Poule BHierdoor krijgen wij op dinsdag 27 maart de finaleronde waarin gespeeld word om de eindranking. 

plaats 1 - 2    Brederodes - SV Geinoord
plaats 3 - 4    PVCV - Vriendenschaar
plaats 5 - 6    CDW - SCH '44
plaats 7 - 8    Woerden - Delta Sports                                                                  
Meer >

Uitslagen ronde 5

22 februari 2018
In de 5e speelronde waren afgelopen dinsdag de navolgende uitslagen:

Geinoord - Woerden 3-0
Vriendenschaar - Brederodes 5-2
SCH'44 - PVCV 3-1

Uitslag Delta Sports - CDW  nnb
Meer >

Verslag Brederodes - CDW

03 februari 2018

Dinsdag 30 januari stond de inhaalwedstrijd brederodes o23 - CDW o23 op het programma, een wedstrijd die in december door de hevige sneeuwval was afgelast.

In verband met enkele blessures en werkverplichtingen was het even zoeken naar de juiste samenstelling, maar maandagavond 22:30 stond de jonge selectie (3 spelers uit o17-1, 4 spelers uit de o19-1 en 7 spelers uit de zaterdag selectie) op papier. En wat voor selectie ! Een prima combinatie van enkele meer ervaren o-23 spelers, en zeer jeugdig talent wist CDW, dat overigens ook met een prima jeugdig team optrad, met maar liefst 5-1 terug te sturen naar Wijk bij Duurstede. Brederodes begon met de volgende 11 spelers : Bastian Spriel, Dennis Bouwman, Bas Doeland, Daan vd Haar, Dylan van Daalen, Gerben de Groot, Matthijs de Groot, Joey Balk, Luuk Roubos (A), Mohamed Arbib en Mike de Groot. Wisselspelers waren : Alexander Anastassiadis, Steven vd Hoef en Job Olieman.

De wedstrijd begon rustig, beide teams speelden de bal wat rond, totdat in de 7e minuut centrale verdediger Dennis Bouwman mee naar voren ging en de bal na wat combineren bij Mike de Groot wist te krijgen. Ondanks een overtreding van achteren wist Mike de bal toch langs de keeper te krijgen en zo de 1-0 op het scorebord te zetten. Hierna volgde een periode waarin CDW redelijk wat balbezit had maar geen kansen wist te creëren. Brederodes liet CDW achterin rondspelen en ging druk zetten op de momenten dat CDW op onze helft verscheen. Bal veroveren en in de omschakeling kansen creëren door snel vooruit te voetballen en de spitsen te zoeken. Een tactisch plan dat in de 32e minuut de 2-0 opleverde. Mike brak door op links, werd bij de achterlijn onderuit gehaald en de bal ging op de stip. Aanvoerder Luuk Roubos maakte geen fout en liet de CDW doelman kansloos. In de 36e minuut profiteerde Mike van onzeker getreuzel van de CDW doelman en wist na goed doorjagen simpel de 3-0 binnen te tikken. Brederodes ging gretig door, bleef kort op de bal zitten en gaf nauwelijks iets weg. Één grote kans van CDW werd door Keeper Bastian Spriel goed gepakt. In de 39e minuut kwam Dennis wederom door het midden mee naar voren en na een prachtige combinatie aan de rechterkant legde Mo de bal panklaar voor Dennis die zijn loopactie met de 4-0 beloond zag worden. Na de thee werden Gerben, Dylan en Joey vervangen voor Alexander, Steven en Job. De wissels pasten zich moeiteloos aan en er veranderde weinig aan het spelbeeld, al werd het iets rommeliger. CDW mocht de bal hebben op hun eigen helft maar wist nog steeds maar weinig kansen te creëren. Als ze al langs het middenveld kwamen stond daar de solide verdediging van Brederodes. In de 66e minuut wist Mike met een schot zijn 3e van de avond aan te tekenen op aangeven van Mo. In de 70e minuut dan toch een slordigheidje bij Brederodes achterin waarvan CDW optimaal op snelheid van profiteerde en na een prima goal de 5-1 op het bord zette. Hierna werd de wedstrijd zonder noemenswaardige momenten uitgespeeld en na exact 90 minuten klonk het laatste fluitsignaal van mevr. Klein Lenderink, die deze avond een zeer goede wedstrijd floot.

 

Jongens, jullie hebben vanavond wederom laten zien dat er bij Brederodes zeer veel talent rondloopt. De jonge jongens passen zich moeiteloos aan, de "ouderen" (nog steeds o23 hoor) sturen aan, er wordt voor elkaar gewerkt en er staat een team. De toekomst ziet er voor Brederodes prima uit !

 

We willen alle supporters weer bedanken voor hun steun aan onze talenten, Marco weer bedankt voor het prima vlaggen, Alysha bedankt voor het verzorgen van de tenues en Sjaak uiteraard voor de thee, de hoekvlaggen, de kleedkamers enz.

Meer informatie over de regiocompetitie vindt u op de site https://www.svgeinoord.nl/regiocompetitie

 

Onze volgende wedstrijd is op dinsdag 20 februari, we gaan dan op bezoek bij Vriendenschaar in Culemborg. We hopen jullie daar weer allemaal langs de lijn te zien.

 

Sportieve groet,

Staf o23-team Brederodes

Meer >

Deelnemers

 
Poule A
 
Poule B
 
 
 
Delta Sport '95
 
SCH '44
CDW
 
UVV
JSV
 
FC Breukelen
PVCV
 
Geinoord
sc Woerden
 
Brederodes

Programma

PVCV O23 - Geinoord O23
dinsdag 10 december 20:15 uur
SV Geinoord
Sportpark Parkhout,
Parkhout 1 in Nieuwegein  
T 030-6065393
M Info@svgeinoord.nl
opgericht 14 juli 1952
Terug naar boven