Regiocompetitie

Gisteren werd de laatste inhaalwedstrijd in de regiocompetitie gespeeld (Geinoord - PVCV 1-1). Hierdoor kan de eindstand in de poules worden opgemaakt. VSV Vreeswijk heeft zich begin dit jaar als team teruggetrokken, waardoor er besloten is deze wedstrijden uit de stand te halen, omdat anders 1 ploeg in het nadeel zou zijn in poule B.

De eindstanden van de poules zien er als volgt uit:

Poule A

Poule B

Hierdoor krijgen wij op dinsdag 27 maart de finaleronde waarin gespeeld word om de eindranking.

plaats 1 - 2    Brederodes - SV Geinoord
plaats 3 - 4    PVCV - Vriendenschaar
plaats 5 - 6    CDW - SCH '44
plaats 7 - 8    Woerden - Delta Sports

Uitslagen ronde 5

22 februari 2018
In de 5e speelronde waren afgelopen dinsdag de navolgende uitslagen:

Geinoord - Woerden 3-0
Vriendenschaar - Brederodes 5-2
SCH'44 - PVCV 3-1

Uitslag Delta Sports - CDW  nnb
Meer >
Volgende week dinsdag 16 januari zal speelronde 4 van de regiocompetitie worden gespeeld. Door de sneeuwval en winterstop is de afgelaste speelronde 3 nog niet gespeeld en de clubs bepalen hiervoor een eigen inhaaldatum in onderling overleg.

Het programma voor speelronde 4 ziet er als volgt uit, met dien verstande dat de wedstrijd tussen Brederodes en Geinoord vriendschappelijk is:

Uitslagen ronde 3

21 december 2017
In de 3e ronde van de regiocompetitie werden we geconfronteerd met de sneeuwval waardoor de 3 wedstrijden werden afgelast / uitgesteld.

De vriendschappelijke ontmoeting tussen Woerden en Vriendenschaar werd ingehaald op 19 december. Vriendenschaar wist deze overtuigend te winnen met 0-4.

De overige wedstrijden worden op een nog nader te bepalen datum ingehaald:

Geinoord -  PVCV
SCH '44 - Vreeswijk