Regiocompetitie

Programma dinsdag 12 december

Nieuws
Door een aantal blessures (Julian, Floris, Tim en Joey, hopelijk zijn jullie er snel weer bij) was het voor aanvang van de wedstrijd voor de staf best even puzzelen. Maar het was gelukt om met een prima team vol vertrouwen richting Houten te vertrekken. Tijdens de warming-up werd nog even de hand geschud met oud Bre spelers Dylan Warmenhoven en Kevin Bosch. We waren er klaar voor.
De wedstrijd was nog maar net gestart of de thuisploeg kreeg een uitstekende kans. Sluitpost Shaquile werd gelijk getest maar reageerde alert.
Kevin Bosch (oud speler van Brederodes) maakte het de groen gele lastig en in de 7e minuut raakte hij de lat. Hoewel Delta sterker begint aan de wedstrijd heeft ook Brederodes zeker kansen. Na een terugspeelbal van Delta zet Mike goed druk waardoor Dennis een goede mogelijkheid krijgt. Hij kiest ervoor de bal af te geven waar hij misschien beter zelf een schot op het doel had kunnen wagen. Niet veel later werd slordig balverlies van Brederodes direct afgestraft waardoor er na 16 minuten een 1-0 op het scorebord staat.
In de 19e minuut wordt de bal door Dennis goed doorgetikt op Mike. Mike loopt door richting de keeper en wordt net buiten de 16 neergehaald, wat een rode kaart voor Delta oplevert. (na 10 minuten mag een andere speler zijn plek innemen). Hoewel het een mooie plek is voor een vrije trap levert het deze keer niets op.
Er wordt over en weer naar een opening gezocht. In de 31e minuut komt Delta alleen voor de keeper maar ook dit keer staat Shaquile op scherp. Delta sport zet het laatste kwartier nog verder aan. Doordat in de opbouw vooral de inspeelpass nog wel eens mis ging leverde dit de nodige kansen op voor Delta. Op slag van rust zet Brederodes nog aan op zoek naar de gelijkmaker. Na een corner van Brederodes neemt Delta snel over. Door een prachtige pass op wederom Bosch kan de bal nog net door onze mannen over het doel worden gewerkt. Uit de corner tikt Delta de 2-0 binnen.
Met 2-0 op het scorebord gaan we naar de thee.
Nog maar net uit de kleedkamer was het Brederodes wat met goed spel voor de keeper stond. De bal kon echter over de achterlijn worden gewerkt. Ook uit de corner wil de bal er niet in. Delta probeert met een snelle counter uit te breken, maar de aanval wordt door de laatste linie van Brederodes uitstekend gepareerd. Brederodes blijft op zoek naar de aansluiting, maar ook Delta blijft aanzetten. Door een slimme pass hoopt Delta keeper Bastian te verrassen, maar ook hij staat op scherp en redt uitstekend. Brederodes ziet een prima uitgespeelde kans door mooi combinatiespel maar net over gaan (jammer Luuk). Het is een fase in de wedstrijd waar er door beide teams hard wordt gewerkt. Vanuit de laatste linie geeft Elroy een mooi pass op Mike, Mike gaat het duel aan maar wordt binnen de 16 neer gehaald. De bal gaat op de stip. Luuk schiet beheerst binnen. 2-1
Prima spel zorgt voor de gelijkmaker. In de76e minuut tikt Dennis de bal mooi door op Stefan… Stefan loopt door tot de achterlijn en weet de bal bij Mike te krijgen die de bal netjes binnentikt.
Bij de aftrap is Delta slordig. De bal gaat terug naar de keeper. Mike zet druk op de keeper en zo ligt nog geen minuut na de gelijkmaker ook de derde in het mandje.
Met nog 14 minuten op de klok zijn de rollen ineens omgedraaid. Weet Delta de achterstand nog om te buigen? Ze gaan zeker op zoek naar de gelijkmaker. In de 83e minuut zien ze een vrije trap maar net over gaan. In de slotminuten krijgen zowel Delta als Brederodes allebei nog een uitstekende kans, maar na 90 minuten was het eindresultaat een mooie overwinning 2-3. Bastian, Shaquile, Elroy, Dennis, Tim vd W, Tim O, Gerben, Alexander, Luuk, Bowan, Mo, Dennis K., Mike en Stefan jullie harde werken en positieve instelling is beloond. Top gedaan mannen.
Graag willen we ook onze supporters bedanken dat ze de kou getrotseerd hebben om onze mannen te steunen. Het is toch altijd fijn om fans langs de lijn te hebben staan.
Onze volgende wedstrijd staat gepland op 12 december. We spelen om 20.15 uur thuis tegen CDW. Hopelijk tot dan !
Meer >

Regiocompetitie ronde 2

08 november 2017
Gisteren speelde Geinoord haar 2e wedstrijd in de regiocompetitie, daarvoor ging het op bezoek in Harmelen bij SCH'44. De ploeg stond gisteren onder leiding van Nick Dijkstra, trainer O19, met ondersteuning van de technische staf van de A-selectie. Op een fris en uiteindelijk sportpark in Harmelen werd er om 20.15 uur afgetrapt.

SCH'44 kwam beter uit de startblokken en was een aantal keer dreigend maar zonder echt gevaarlijk te worden. Geinoord kwam in deze fase dan ook op een 1-0 achterstand na een foutje in de defensie. Na deze achterstand kwam Geinoord beter in haar spel en wist met enkele prima aanvallen het doel van SCH'44 te bestoken maar de scherrpte ontbrak en anders lag de doelman van SCH'44 in de weg. Enkele gevaarlijke corners van Geinoord wist men met kunst en vliegwerk voor de lijn te keren en het was wachten op de gelijkmaker. Deze kwam er ook nadat de bal onderschept werd aan de rechterkant en hierdoor kon Travis doorgaan op de doelman. Zijn inzet ging onder het lichaam van de doelman door en zo stond het 1-1. Geinoord zette door en kreeg loon naar werken. De ploeg kreeg vat op het spel van de thuisploeg en de bal werd steeds vaker en eerder veroverd. Uit een van die momenten was de druk op de spelers van SCH'44 zoi hoog dat men terugspeelde op de keeper die ook niets anders kon dan de bal te vangen. De toegekende vrije trap werd prima binnen geschoten door Wayne en zo kwam Geinoord verdiend op voorsprong 1-2. SCH'44 kroop weer wat uit zijn schulp en een tweede defensief foutje werd ook genadeloos afgestraft met de gelijkmaker 2-2. Geinoord zorgde voor de rust voor een slotakkoord met een prachtige aanval over de linkerkant waarbij Robin de vrij inkomende Travis bediende. Zijn kopbal kon nog gekeerd worden door de doelman, maar in 2e instantie scoorde hij toch de 2-3. Hiermee gingen beide ploegen de warme kleedkamers in.

Na de rust werd er door Geinoord behoorlijk doorgewisseld, want alle spelers speelden minimaal 45 minuten. SCH'44 leek moegestreden want de ploeg kwam er nauwelijks nog uit in deze 2e helft. Geinoord bleef goed doorgaan en hieruit scoorde de ingevallen Jordi. Hij profiteerde van een misverstand tussen doelman en verdediger en zo werd het 2-4. SCH'44 probeerde het wel, maar kwam niet meer in het de buurt van het doel van Remco. Geinoord voerde in deze 2e helft de boventoon en het was Jesse die de goede 2e helft meer glans gaf. Een lange bal van David, naar de vrijgelopen Ryan, wiens voorzet perfect door Jesse werd binnengekopt 2-5.

Jordi maakte de eindstand compleet na wederom een misser tussen doelman en verdediger, en zo werd het 2-6 als eidnstand. Een prima wedstrijd van Geinoord, dat na 2 wedstrijden 6 punten heeft verzameld.

De ploeg bestond ditmaal uit:

Chaim de Vos (K)
Remco van Liere (K)
David Jackson
Ryan Mc Load
Jimmy de Bie
Daniël Kayee
Joel Steiginga
Stijn de Bie
Niels van Oort
Dean Brookman
Robin de Kuijer
Robin Dambruck
Jesse Elmansdorp
Wayne van Kesteren
Travis Wright
Jordi Saridemir
Jaey Daalhuizen
 
Meer >
Uitslagen van speelronde 2 van de regiocompetitie van vanavond:
 
Meer >
Geinoord speelde gisteravond voor de regiocompetitie haar eerste poulewedstrijd. In deze regiocompetitie staat centraal de ontwikkeling van talenten binnen de clubs, voortkomend uit de A- en of B-selectie aangevuld met spelers uit O19-1 en O17-1. De tegenstander was Vreeswijk. Helaas bleek al snel dat de verhoudingen tussen beide ploegen niet optimaal was en dat Geinoord veel sterker was dan Vreeswijk. Dit betaalde zich voor de rust uit in een 3-1 voorsprong. Na de rust speelde Geinoord met een nog jongere groep en liep het uiteindelijk uit naar een 12-2 overwinning.


1-0 Wayne van Kesteren
1-1 
2-1 Mo
3-1 Dean Brookman
4-1 Travis
5-1 Joey Hirdes
5-2
6-2 Jesse Elmensdorp
7-2 Mick Brookman
8-2 Jesse Elmensdorp
9-2 Travis Wright
10-2 Travis Wright
11-2 Mo
12-2 Mick Brookman


Deelnemende spelers Geinoord:
Gino de Ridder (k)
Chaim de Vos (O19-1 K)
Robin Dambruck
Davey van der Snoek
Ryan Mc Laod
Joël Steiginga
Dean Brookman
Renzo Ranzelaar (O19)
Robin Kuijer (O19)
Wayne van Kesteren
Mo
Joey Hirdes
Mick Brookman
Stijn de Bie 
Travis Wright (O19)
 Jimmy de Bie (O19)
Niels van Oort (O17)
Mika Zeegers (O17)
Jesse Elmensdorp
Meer >

Deelnemers

 
Poule A
 
Poule B
 
 
 
Vriendenschaar
 
Vreeswijk
Delta Sports '95
 
SCH '44
CDW
 
PVCV
Brederodes
 
SC Woerden
 vacature
 
SV Geinoord

Programma

Geinoord O23 - PVCV O23
dinsdag 12 december 20:15 uur
SV Geinoord
Sportpark Parkhout,
Parkhout 1 in Nieuwegein  
T 030-6065393
M Communicatie@svgeinoord.nl
opgericht 14 juli 1952
Terug naar boven