Routebeschrijving

Hieronder volgen diverse routebeschrijvingen voor de weg naar Sportpark Parkhout:

Vanuit de richting Veenendaal A12: 

Vanaf de rijksweg A12 neemt u de rijksweg A27 in de richting van Breda. Op de rijksweg A27 neemt u de aflsag Nieuwegein. U blijft deze weg alsmaar rechtdoor volgen totdat u na enkele verkeerslichten op een T-kruising aanrijdt. Hier gaat u linksaf. Aan uw rechterhand ziet u nu de trambaan. U volgt deze weg tot de eerstvolgende kruising met verkeerslichten. U slaat bij deze kruising rechtsaf en rijdt door een woonwijk. U blijft de weg volgen die op een gegeven moment een bocht naar rechts maakt. Nadat u deze bocht bent gepasseerd rijdt u een park in. Halverwege aan de rechterzijde is de ingang van Sportpark Parkhout, de thuishaven van SV Geinoord.

Vanuit de richting Den Haag A12:

Vanaf de rijksweg A12 neemt u de rijksweg A2 richting 's-Hertogenbosch. Op de A2 neemt u vervolgens de afrit Nieuwegein/IJsselstein. Bovenaan blijft u rechts aanhouden en slaat rechtsaf op de kruising richting Nieuwegein. U volgt deze weg en bij de tweede kruising met verkeerslichten gaat u rechtsaf. Hierna blijft u de weg rechtdoor volgen totdat u in een park rijdt. Halverwege dit park is aan de linkerzijde de ingang van het sportpark Parkhout, de thuishaven van SV Geinoord.

Vanuit de richting A27 Breda:

Vanaf de rijksweg A27 neemt u de afrit Nieuwegein. U blijft deze weg rechtdoor volgen totdat u een T-kruising nadert. Bij deze T-kruising slaat u linksaf. De eerstvolgende kruising slaat u rechstaf. U blijft de weg volgen totdat u een park inrijdt. Halverwege deze weg is aan de rechterzijde de ingang van het sportpark Parkhout de thuishaven van SV Geinoord.

Vanuit de richting Hilversum rijksweg A27: 

Vanaf de rijksweg A27 neemt u de afrit Nieuwegein. U blijft de weg rechtdoor volgen totdat u een T-kruising nadert. Bij deze T-kruising slaat u linksaf. De eerstvolgende kruising slaat u rechtsaf. U blijft de weg volgen totdat u een park inrijdt. Halverwege deze weg is aan de rechterzijde de ingang van het sportpark Parkhout, de thuishaven van SV Geinoord.

Vanuit de richting Amsterdam A2: 

Vanaf de rijksweg A2 neemt u de afrit Nieuwegein/IJsselstein. Bovenaan houdt u rechts aan en slaat rechtsaf richting Nieuwegein. Vervolgens gaat u bij de 2e kruising rechtsaf. U blijft deze weg volgen totdat u een park inrijdt. Halverwege dit park is aan de linkerzijde de ingang van het sportpark Parkhout de thuishaven van SV Geinoord.

Vanuit de richting 's-Hertogenbosch A2:

Vanaf de rijksweg A2 neemt u de eerste afrit Nieuwegein, net na Motel Vianen. Onderaan de afrit slaat u linksaf. U blijft vervolgens de weg volgen en bij de 3e verkeerslichten slaat u linksaf, de trambaan over. U blijft deze weg volgen totdat u een park inrijdt. Halverwege dit park is aan de rechterzijde de ingang van Sportpark Parkhout, de thuishaven van SV Geinoord.
SV Geinoord
Sportpark Parkhout,
Parkhout 1 in Nieuwegein  
T 030-6065393
M Info@svgeinoord.nl
opgericht 14 juli 1952
Terug naar boven