• Vind jij het leuk om een wedstrijd in goede banen te leiden? Wil jij de vereniging helpen en tevens sportief bezig zijn? Dan zoeken we jou!
    Het is iedere week weer een puzzel om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te vinden. Dankzij een kleine maar zeer gemotiveerde groep scheidsrechters lukt dat bijna iedere week wel weer. Op sommige mensen moet wel een heel zwaar beroep worden gedaan. En ook zij zijn wel eens verhinderd of geblesseerd.

Wij zoeken dan ook dringend uitbreiding van het aantal scheidsrechters. Ook jeugdspelers vanaf  15 jaar zijn van harte welkom om een wedstrijd te fluiten.

Interesse in deze leuke vrijwilligersfunctie bij sv Geinoord, stuur dan snel een mail naar wedstrijdsecretaris@svgeinoord.nl of kom op zaterdag langs op het wedstrijdsecretariaat.

Bij voldoende belangstelling probeert Geinoord een scheidsrechters opleiding te organiseren in de kantine. Mocht er niet genoeg belangstelling zijn dan kijken we of er door de KNVB een centrale opleiding is. ( ook hier geldt bij genoeg belangstelling = minimaal 18 deelnemers). Geinoord zal de kosten van de opleiding op zich nemen.