• SV Geinoord haalt € 2.907,90 op met Grote Clubactie 2019

8 jan 2020
  • De leden van SV Geinoord hebben samen de schouders eronder gezet en een mooie opbrengst opgehaald voor onze vereniging. Vanaf 14 september verkochten zij loten van de Grote Clubactie aan o.a. familie, vrienden en supporters van de club. Met de opbrengst zal gezorgd worden dat er voldoende nieuwe trainingsmaterialen aangeschaft kunnen worden. Allemaal dankzij de enthousiaste lotenverkopers en -kopers!

We willen iedereen die een lot van onze vereniging heeft gekocht, hartelijk bedanken. Jouw inzet is goud waard!

Binnenkort zullen we via de website de winnaars van de meest verkochte loten (zowel individueel als in teamverband) bekend maken!

In februari zullen we ook weer envelopjes overhandigen aan de lotenverkopers die meer dan 5 loten hebben verkocht.

Met sportieve groet,

Richard van Huizen