• Hieronder vind je steeds de laatst geldende coronamaatregelen die op ons sportpark gelden. Dit om ons sportpark open te kunnen houden en onze spelers veilig te laten sporten.

Algemene basisregels

• Houd anderhalve meter afstand (18 jaar en ouder).
    • Bij ziekteverschijnselen niet naar de club komen. Dat geldt ook als iemand in je huishouden besmet is of verschijnselen vertoont als benauwdheid of koorts.
    • Regelmatig handen wassen.
    • Hoesten, niezen of kuchen in de elleboog.
    • Geen handen schudden.
    • Vermijd drukte.

Regels op het sportpark

• Volg de aangegeven looproutes.
    • Het is niet toegestaan met meer dan 1 persoon in het ballenhok te zijn. Kom dus ruim op tijd om je spullen voor de training te verzamelen.
    • Neem je eigen bidon mee naar de training en wedstrijd.
    • Schud geen handen op het veld. Raak elkaar niet aan ter begroeting (ook geen elleboog).

Regels in de kantine

• Een vaste zitplaats is verplicht.

Regels Wedstijdsecretariaat

• Voordat je het wedstrijdsecretariaat betreed, desinfecteer je jouw handen.
    • Van ieder team komt maar één persoon naar het wedstrijdsecretariaat.
    • Er mogen maximaal vier personen in de ruimte van het wedstrijdsecretariaat aanwezig zijn.
    • De scheidsrechters hebben zoveel mogelijk eigen fluitjes en schrijfgerei bij zich.
    • De kleedkamers worden door het wedstrijdsecretariaat toegewezen.

Regels Kleedkamers

• Het wedstrijdsecretariaat wijst de kleedkamers toe.
    • Wij willen jullie verzoeken om in sportkleding naar ons toe te komen.
    • Er mogen 6 spelers ouder dan 18 jaar tegelijk in 1 kleedkamer en er mogen 2 spelers ouder dan 18 jaar tegelijkertijd douchen. Als je klaar bent, wacht je buiten op je teamgenoten en niet in het kleedkamergebouw.
    • Voor alle spelers jonger dan 18 jaar is er geen beperking van aantal spelers in de kleedkamer en doucheruimte.

Er is in Nederland momenteel geen mondkapjesplicht. Maar een mondkapje is wel nodig als de anderhalve meter afstand niet realiseerbaar is. Daarom raden wij het aan om een mondkapje te dragen als je met personen buiten je huishouden in één vervoersmiddel naar een uitwedstrijd gaat.

Wij willen jullie met klem verzoeken de regels in acht te nemen, instructies op te volgen, elkaar aan te spreken en bovenal je gezond verstand te gebruiken. We moeten het samen doen. Zo kunnen we ons geliefde voetbalspel blijven spelen!

Bestuur sv Geinoord