Geinoord en Ter Leede in evenwicht

Datum 17-06-2017
Tijd 10:30
Thuis Geinoord JO17-1
Uit Ter Leede JO17-1
Eindstand 1-1
17 juni 2017
Vandaag stond de één na laatste oefenwedstrijd van de nieuwe O17 selectie op het programma. Thuis werd er om 10:30 uur afgetrapt tegen hoofdklasser Ter Leede O17. Geinoord had vorige week een sterk optreden tegen 4e divisionist SDO (1-3 winst) en vandaag was er dus een nieuwe graadmeter. 

Geinoord nam ook in deze wedstrijd het initiatief door snel druk te zetten en de tegenstander niet in de gelegenheid te brengen om te voetballen. Hierdoor had Geinoord een optisch overwicht maar tot echte uitgespeelde kansen leidde dit niet. Geinoord kwam wel tot wat kleinere mogelijkheden via Rick de Bree maar zijn inzet werd gepareerd door de doelman van Ter Leede. Er waren veel duels op het middenveld en beide ploegen stonden in de organisatie redelijk tot goed. Hierdoor was er veel strijd en was Geinoord in deze 1e helft de bovenliggende partij maar het overwicht werd niet uitgebuit in kansen en scoringsmogelijkheden. Ter Leede was 1 maal dichtbij maar doelman Dario pareerde met de voet. Zo gingen beide ploegen met 0-0m de rust in.

De tweede helft een gelijkopgaand duel waarin Geinoord iets brutaler en sneller voorwaarts ging spelen. Dit leidde tot nog meer druk maar goed uitgespeelde kansen kreeg de ploeg niet tegen het stugge Ter Leede. Halverwege de 2e helft leek Geinoord steeds meer te profiteren van de ruimtes die ontstonden maar een snelle vrije trap verasste de defensie en hierdoor kon Ter Leede tegen de verhouding in op 0-1 komen na een defensief slippertje. Geinoord kwam echter binnen 5 minuten terug na goed doorzetten van Mika die uiteindelijk Noah vond die de 1-1 binnenschoot.  Geinoord kreeg hierna nog wel enkele mogelijkheden maar een 2e treffer zat er niet in. 

Volgende week oefent Geinoord O17 nog tegen Woudenberg O17.
 

Verslagen

SV Geinoord
Sportpark Parkhout,
Parkhout 1 in Nieuwegein  
T 030-6065393
M Communicatie@svgeinoord.nl
opgericht 14 juli 1952
Terug naar boven