Pover Geinoord zet reeks voort

Geinoord JO19-1
Focus 07 JO19-1
23-09-2017
4 - 0

Na afgelopen woensdag zeker te zijn van de volgende ronde in de beker was er vandaag de aftrap van het competitie seizoen.
In de nieuwe opzet van de KNVB waarin nog veel onduidelijk is hoe het vervolg eruit ziet mochten de Nieuwegeiners het opnemen tegen Focus'07 uit Culemborg.

Het spel zag er wat beter uit dan het was afgelopen woensdag. Toch was Geinoord mak ondanks de kleine kansjes die het kreeg. Het was Focus die dichterbij een goal was dan Geinoord. Een snoeihard schot spatte uit 1 op de lat voor de Culemborgers.
Het was een teken aan de wand dat Geinoord wakker moest worden.
Minuut 21 was dan eindelijk de goal waar Geinoord naar opzoek was. Het terug leggen van Sadr Talib op Renzo Ranselaar was voldoende om de 1-0 aan te tekenen. De kansjes bleven komen en Focus leek onmachtig.
Traves Wright tekende in minuut 32 voor de 2-0 na weer een assist van Sadr.
Je zou zeggen dat de ban gebroken is, maar het spelbeeld bleef hetzelfde bij Geinoord.

De 2de helft begon voortvarender en na 4 minuten te spelen on de 2de helft was het aanvoerder Robin Kuijer die er 3-0 van maakte.
Het leek slecht een opleving. Focus kon het Geinoord niet moeilijk maken en gemakzuchtig spel voerde voornamelijk de boventoon.
In minuut 81 gooide Jimmy de Bie er een solo uit en tekende voor de 4-0 wat uiteindelijk de einduitslag is.

Het spel was pover en hier kom je mee weg tegen dit soort ploegen. Aanstaande zaterdag is de eerste kraker tegen UVV en dan zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden.

Twee lichtpuntjes zijn na deze week absoluut te vernoemen. Ihab Hamidi (O17-1) en Mika Zeegers (O17-1, debuut tegen Soest) maakte hun eerste minuten bij de O19-1 en deden dit zeer verdienstelijk. Dank gaat uit naar hun om ons bij te staan deze week! Keep up the good work boys!
 

Verslagen

SV Geinoord
Sportpark Parkhout,
Parkhout 1 in Nieuwegein  
T 030-6065393
M Communicatie@svgeinoord.nl
opgericht 14 juli 1952
Terug naar boven