Geinoord zet CJVV pas laat aan de kant

Geinoord JO19-1
CJVV JO19-1
10-02-2018
4 - 1

Scheidsrechter:   A. Sesink Clee

In de eerste wedstrijd van de promotiepoule kende Geinoord veel moeite met CJVV. Waar het voetbal de afgelopen weken tegen 4e divisionisten en hoofdklassers sprankelend was van Geinoord, vielen zij toch tegen.
Zonder Sebastien (ziek), Sander haakte af in de warming up door ziek zijn, Chaim vierde carnaval in het zuiden en Traves en Renzo die niet fris waren maar wel starten begon Geinoord gehavend in de herstart van de competitie.

Geinoord wist wat hun intenties waren, maar toch was het aftasten tegen een onbekende ploeg.
Het spelbeeld van de bezoekers was de eerste helft ééntonig, maar Geinoord wist daar geen grip op te krijgen.
Kleine kansen kwamen er dus voor beide ploegen zonder echter gevaarlijk te worden.
Na 16 minuten bedient Renzo Romian en tekent zo voor de 1-0.
Toch is de voorsprong niet van lange duur, want Geinoord liet zich telkens weer verrassen. De 1-1 kwam dus ook na 18 minuten gespeeld te hebben. Volledig terecht ook dat deze goal viel, want beide ploegen gingen redelijk gelijk op tot die tijd.
Gedurende de eerste helft blijft het vooral een strijd tussen de twee 16 meter gebieden in.

De tweede helft is een heel ander beeld van de eerste helft. Geinoord zet wat kracht bij en is er een kleine tactische aanpassing gedaan om grip terug te krijgen.
Dit lukt redelijk en CJVV heeft wat meer moeite om in hun spel te komen. Ondertussen komen Kevin en Niels (O17) in het veld voor Mitch en Renzo. Kevin die overigens hiermee zijn officiele debuut heeft gemaakt voor Geinoord.
10 minuten na deze wissels tekent Jimmy voor de 2-1 en neemt Geinoord bij de hand.
De grip kwam terug voor Geinoord, maar CJVV verloor zichzelf meer en meer gedurende de 2de helft.
Uiteindelijk staat CJVV zelfs met 8 man doordat er 3 spelers met 2x geel worden weggestuurd, maar hielden zelf de betere mogelijkheden op 2-2.
Uiteindelijk doet Romian het kaarsje uit voor CJVV en schiet Geinoord naar een 4-1 overwinning.

Een matige start van Geinoord, waarbij er zelfs puntverlies in het verschiet lag tegen een 8-tal CJVV’ers. Positieve punten zijn er uiteindelijk uit te halen. Het officiele debuut van Kevin die wekelijks steeds meer minuten gaat maken, Renzo die met 1x trainen na een blessure en weer 55 minuten er staat, Dario en Quinten hun debuut maakte van de O17-1 en dit uitstekend deden, Niels uit de O17 weer een aandeel heeft in de score met een assist.
Al met al blijven we stappen maken en wordt alles beloont met keiharde werklust.

Zaterdag reist de O19-1 af naar vv Maarssen. Daar werd het eerder dit jaar 1-1. Toen stonden we er ook wat minder op qua aantal van spelers. De verwachting is nu dat de volledige groep fit en wel aan de aftrap kan staan op Sportpark Daalseweide.
 

Verslagen

SV Geinoord
Sportpark Parkhout,
Parkhout 1 in Nieuwegein  
T 030-6065393
M Communicatie@svgeinoord.nl
opgericht 14 juli 1952
Terug naar boven