Geinoord 3 haalt uit tegen de Bilt

s.v. Geinoord 3
Bilt De FC 3
19-05-2018
9 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd

In mijn laatste thuiswedstrijd als trainer coach van Geinoord 3 heeft deze bijzondere ploeg laten zien dat ze echt kunnen ballen.

Een 9-1 overwinning is niet mis en of ze waren blij dat ik ermee stop, of ze wilden laten zien dat mijn stoppen voorbarig is geweest.

Omdat er aan alles een eind komt is dit volgens mij het juiste moment om het stokje over te dragen, de houdbaarheidsdatum van een trainer coach is volgens mij na 3 jaar verstreken.

Ik denk met veel plezier terug aan de afgelopen 3 seizoenen en wil alle spelers enorm bedanken voor hun inzet, steun en vooral hun geduld.

Verder wil ik graag Wim Evers bedanken voor zijn support want hij was er vrijwel altijd bij weer of geen weer, en zelfs het ongemak van een rolstoel weerhield hem er niet van om ons te komen aanmoedigen.

Onze grensrechter Korte Ad kronenburg heeft met zijn positiviteit een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Jan van Zijl bedankt voor de gulle lach en jouw aanwezigheid indien het kon.

Bestuur van Geinoord het steunen van dit initiatief is wat mij betreft een goede zet geweest.

En last but not least Rob de Vries de trotse vader van 3 van onze spelers en  elftalleider van Geinoord 3, we hadden al een speciale band maar die is wat mij betreft nog hechter geworden.

Een simpel bedankt drukt niet genoeg uit hoe belangrijk jij in die 3 seizoenen bent geweest als leider maar vooral als mens en vriend.

Spelers, begeleiding en supporters nogmaals bedankt en blijf genieten van dit mooie spelletje.

 

Peter van Woudenberg

 

Verslagen

SV Geinoord
Sportpark Parkhout,
Parkhout 1 in Nieuwegein  
T 030-6065393
M Info@svgeinoord.nl
opgericht 14 juli 1952
Terug naar boven