Vliegende start JO11-2

VVIJ JO11-3
01-09-2018
8 - 3

Vandaag de wedstrijd tegen VVIJ op het programma en dat zijn altijd leuke potjes.

De eerste 10 minuten was het een beetje aftasten ook omdat we nog steeds moeten wennen aan de nieuwe spelvorm. Ook moesten we afwachten hoe de 3 "nieuwelingen" zich staande zouden houden in dit team.

Na die eerste 10 minuten was er voor VVIJ geen houden meer aan en speelde de JO11-2 een prima partij. Vlot lopende combinaties en winnen van duels was het ingrediënt om deze wedstrijd winnend af te sluiten.

Niemand uitgezonderd liet verstek gaan en VVIJ mocht zich gelukkig prijzen dat ze niet met dubbele cijfers naar huis gingen want wat kregen we een kansen. Dit is dan ook eigenlijk het enige "min" puntje het afmaken van kansen. Daarnaast stond het aluminium ons diverse keren in de weg.

Komend weekend gaan we op bezoek in Houten waar ons ongetwijfeld een lastigere tegenstander staat te wachten. Maar we gaan uit van onze eigen kracht en zijn er dan ook van overtuigd dat we deze pot kunnen winnen, met dezelfde inzet als afgelopen zaterdag.

Op naar een mooi seizoen!