JO11-2 Heer en meester

Geinoord JO11-2
06-10-2018

Scheidsrechter:   J.H. (Justin) Axwijk
JO11-2 speelde een prima wedstrijd tegen JSV JO11-2 en was heer en meester.

Geinoord was de gehele wedstrijd de betere ploeg en gaf nauwelijks kansen weg. Ieder duel was voor Geinoord en JSV kon hier niets tegenover zetten.

Via vlotlopende combinaties werd JSV met de rug tegen de muur gezet en het was te danken aan hun goede keeper dat Geinoord niet met dubbele cijfers terugkeerde naar Zuid.

We houden het deze keer kort omdat de uitslag genoeg zegt over de verhoudingen iets wat men bij JSV maar moeilijk kon accepteren.

Alles werd uit de kast gehaald om onze jongens te imponeren maar die lieten zich niet van de wijs brengen.
Gewoon de tegenstander van het kastje naar de muur spelen.

Op naar de volgende wedstrijd thuis tegen de Meern. Ongetwijfeld weer een mooie krachtmeting voor onze jongens die steeds beter beginnen te voetballen.

Het was dan ook een echte teamprestatie deze zaterdag. 0-6......................