Voorlopig geen maat op de JO11-2

27-10-2018

Scheidsrechter:   M.M.R. (Mathieu) Stijsiger
Ook deze zaterdag stond er weer geen maat op de JO11-2

Ondanks dat het spel vandaag minder goed was als de weken ervoor was ook VVIJ niet opgewassen tegen onze aanvalsdriften.
Meer dan verdient kwamen we al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Een goed lopen aanval werd vakkundig afgerond.
Daarna liepen we snel uit naar 3-0 en was de wedstrijd door het grote overwicht eigenlijk al gespeeld. Vraag was alleen hoeveel doelpunten we nog konden maken.

VVIJ kwam door een slordigheidje op 3-1 maar voor de rust was de marge alweer op 3 gezet door het 4e doelpunt wat we maakten.

De gasten uit IJsselstein probeerde ons onder druk te zetten door ons hoog op te vangen, maar de JO11-2 heeft geleerd hoe zich daar onderuit te voetballen.
De ene pass was soms nog mooier als de andere en de ruimtes werden dan ook optimaal benut.
Van links naar rechts, passes over soms wel 15-20 mtr precies op maat, het maakte ook vandaag allemaal niet uit.

We kregen nog een handvol mogelijkheden in de 1e helft die we onbenut lieten waardoor we VVIJ lieten geloven dat het nog wel mogelijk was (ook omdat nu wel te vaak voor eigen succes te gingen, daar waar we dit vorige week niet deden tegen de Meern)
Als we in deze fase de kansen hadden benut had diezelfde monsterscore erin gezeten.

Geconcentreerd begonnen we aan de 2e helft en het leek de hele wedstrijd wel of we een man meer hadden.
VVIJ probeerde het echt wel maar ook nu weer was onze aanvalsdrift de tegenstander te machtig.
Uiteindelijk bleef de teller op 10 steken maar zoals gezegd, hier hadden er nog wel een stuk of 5-6 bij gemoeten………

Tussendoor kreeg VVIJ nog wel wat mogelijkheden en trof men de lat maar meer zat er echt niet in.

We gaan de komende weken zien waar we echt staan, Desto, OSM en Maarssen. Mooi drieluik van wedstrijden die bepalen waar we gaan eindigen.

Wij hebben er alle vertrouwen in, teamgeest zit goed, trainingen zijn soms lust voor het oog en de vechtlust voor elkaar is dik in orde.