Trots op JO11-2

Geinoord JO11-2
08-12-2018

Scheidsrechter:   Afgeschermd
De laatste wedstrijd van de 1e competitie helft bracht ons een bezoek aan MSV’19 in Montfoort.
rnZaterdagochtend 08.30 spelen in de stromende regen.
rn
rnEr was even de “hoop”dat de wedstrijd nit door zou gaan, echter MSV beschikt sinds dit jaar over 2 nieuwe kunstgras velden.
rnNaast de regen was er nog een bepalende factor, de wind.
rnWant wat waaide het hard over het sportpark.
rn
rnWe begonnen goed aan de wedstrijd, MSV had wel vaker de bal, maar dit leidde nog niet tot echt gevaar.
rnEr werd compact gespeeld zoals dat zo mooi heet en MSV’19 had moeite met ons compacte spel.
rn
rnWel kwamen ze een aantal keer goed voor ons doel maar steeds was daar een been van ons of stond het vizier niet op scherp.
rnOok wij kregen wel wat kansen en een daarvan wist Soufyan op zijn bekende manier binnen te werken.
rnZo kwamen we dus op een 0-1 voorsprong.
rn
rnMSV’19 wist zich duidelijk geen raad met deze tegenslag en we kregen nog meer mogelijkheden.
rnMaar de wind zorgde ervoor dat goed voetbal niet mogelijk was.
rnIk hoorde de coach van MSV’19 steeds maar weer zeggen, houdt de bal laag!
rn
rnToch kwam MSV’19 op gelijke hoogte, een goede aanval die via via ons doel kwam.
rn1-1 maar we wisten er zit meer in ook gezien de kansen die we kregen.
rn
rnNa een snelle uitbraak van ons schoot Niels de bal snoeihard op de kruising. Deze bal was er zeker in gegaan als de wind hem niet had opgepakt.
rnMSV’19 huiverde van deze situatie , want die willen natuurlijk kampioen worden.
rnNadat we MSV’19 onder druk hadden, letten we even niet op in de omschakeling en weg was MSV’19.
rn
rnHieruit volgde de 2-1. De 3-1 volgde vrijwel direct. Via de linkerkant ging de bal het doel in, wederom via een been van ons.
rnBalen want MSV’19 was te pakken vandaag.
rn
rnHet ging nog harder regenen en onze jongens hadden het niet meer in de tweede helft.
rnStijf van de kou en nu tegen de wind in spelend, was MSV’19 heer een meester.
rnVoetballend en qua inzet hadden e net even meer als ons en liepen wederom door een van richting veranderd schot uit naar 4 en 5-1.
rnToch was ook de zwakte van MSV’19 zichtbaar toen we weer druk gingen zetten, paniekerig uitverdedigen was ook aan MSV zijde an de orde.
rnEen overtreding en de daarop volgende vrije trap werd door Damian tot doelpunt verwerkt. 5-2.
rn
rnDie wind bleef maar spelbreker, MSV hanteerde de lange bal en die konden dan ook van achteruit naar voren gepomt worden. Er tussenin vallen en zo gingen de fysiek sterke jongens van MSV’19 de duels aan.
rnVan goed voetbal van Geinoord zijde was allang geen sprake meer. MSV scoorde er nog 4 omdat we de koppies echt lieten hangen in de laatste 5 minuten.
rn
rnZo sluiten we af in mineur maar moeten we reeel en trots zijn.
rn4e eindigen terwijl we een jaar geleden nog onderaan eindigde in dezelfde poule.
rnLang meegedaan in de top, maar we wisten dat we echt goed moesten zijn om OSM’75, MSV’19 en PVC te kunnen verslaan.
rnNatuurlijk hoop je dat er soms een gevoel van onoverwinnelijkheid ontstaat waardoor je dat beetje extra meeneemt de topwedstrijden in.
rnTerecht eindigen we dan op plek 4.
rn
rnDaarnaast hebben er zich 4 nieuwe jongens in moeten passen en die hebben dat prima gedaan!
rn
rnWe hebben alemaal veel geleerd(ook de coaches) en feliciteren we uiteraard de kampioen(en)
rnIn ieder geval OSM’75 en wellicht MSV’19, Zij hebben aangetoond echt de sterkste ploegen te zijn.
rn
rnNu de winterstop in en in Februari zien we wel wie we allemaal weer gaan tegenkomen.
rnFijn weekend allemaal!

M Info@svgeinoord.nl