JO11-2 wint in moeilijke omstandigheden van Maarssen

Maarssen JO11-2
16-03-2019

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Het was nog even spannend of de wedstrijd van vandaag wel door zou gaan.
Veld 2 was behoorlijk zacht en op sommige plekken stonden wat plasjes.

Toch mochten we aftrappen tegen Maarssen JO11-2, geen onbekende voor ons.

De eerste helft speelde we tegen de wind in. Maarssen kon ons goed onder druk houden omdat goed voetballen met deze hard wind nauwelijks mogelijk was. De ruimtes op het veld waren erg groot en Maarssen was dan ook geregeld op onze helft te vinden. We kwamen een aantal keer goed weg en als de bal toch op doel kwam was daar Mick die een prima partij stond te keepen.

Geheel onverwacht viel de 1-0 voor ons. Na een goede corner werkte we de afvallende bal binnen.
Best wel tegen de verhouding in......

Maarssen komt verdient op gelijke hoogte wanneer we een bal niet goed weg werken.
Toch gingen wij na deze gelijkmaker beter spelen, ook omdat we de ruimtes wat kleiner maakten.

Het was Damian die alert was bij een een rommelmoment voor het doel van Maarssen en zo voor de 2-1 zorgde.

De harde wind zorgde ervoor dat het gewoon niet lekker voetballen was. Beide teams hadden hier last van. Ballen die te hard gingen of bleven "hangen".
We haalde met een voorsprong de rust.

De tweede helft hadden wij windje mee.
Dit was duidelijk merkbaar. We konden Maarssen van ons doel afhouden en het was Dylan die zijn eerste goal maakte van de middag.

Na goed voorbereidend werk kon hij bij de 2e paal intikken.
Het verzet van Maarssen brak en we konden meer en meer aanvallen. Wel kwamen we nog een paar keer goed weg bij een 1 op 1 moment waar Mick steeds als winnaar uitkwam.

Niels, die nog half geblesseerd was na de aanslag van vorige week, begon aan een mooie solo van eigen helft en kon via de binnenkant van de paal de 4-1 laten aantekenen.

Dylan zorgde voor het slotakkoord, na wederom een prima aanval, door de bal in de verre hoek te krullen. We kregen daarna ruimte om nog verder uit te lopen maar helaas het vizier stond niet op scherp.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen OSM'75 JO11-1.
Dan zal het voetballend echt heel veel beter moeten.

Daar gaan we mee aan de slag komende trainingen.

Voorlopig doen we bovenin goed mee.

Fijn weekend allemaal!

M Info@svgeinoord.nl