JO11-2 kansloos onderuit bij de Meern

Geinoord JO11-2
30-03-2019

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Vandaag het uit duel bij de Meern JO11-2.

Eerst maar eens het nieuws uit de vollopende ziekenboeg.

Amir is er bij vandaag en wil graag spelen, maar zijn lies weerhoudt hem en we moeten hem een beetje in zelfbescherming nemen. Hij kan niet spelen vandaag. Wel top dat je mee bent!

Niels blijft maar kampen met de naweeën van de wedstrijd tegen de Bilt, en na een paar minuten spelen haakt ook hij af nadat hij in een duel weer hard op zijn enkel wordt geraakt. Ook hier een moeilijk beslissing maar verder spelen heeft geen zin. Rust is nu belangrijk om alles te laten genezen.

Mick van der Spek speelt nog wel een helft maar haakt dan ook af, zijn enkel is al weken een probleem.

Symen voelt zich voor de aftrap al niet lekker en heeft last van zijn buik, maar moet noodgedwongen toch spelen.

We trommelen 2 jongens van de JO11-1 op die snel vanuit Nieuwegein na hun wedstrijd aansluiten. Dat lukt nog net bij aftrap 2e helft.

Oef, daar sta je dan tegen de Meern met een aantal spelers absoluut niet fit. Dan tref je ook nog eens een de Meern wat de wedstrijd van het seizoen speelt en alle puzzelstukjes op de plaats ziet vallen(aldus de coach van de Meern).

We gaan het niet wijten aan alle blessure gevallen vandaag. De Meern speelde ijzersterk en is voetballende echt het beste team waar we tot nu toe tegen gespeeld hebben.

Vanaf de eerste minuut was men de bovenliggende partij en normaal in mijn verslagen leest u dan, dat Geinoord JO11-2 het omdraaide en weer in de wedstrijd kwam. Helaas kan ik dit nu niet schrijven.

De Meern hield de hele wedstrijd lang de controle en de ene na de andere aanval kwam op ons doel af. Daarbij had nog een aantal spelers een baaldag opgenomen en zie hier het ingrediënt voor een kansloze nederlaag was daar.

We stonden na de eerste 2 kwarten dan ook al met 3-0 achter, maar dat had net zo goed 5 of 6-0 kunnen zijn.
De tweede helft konden we mede dankzij het kunnen brengen van de jongens van de JO11-1 in ieder geval wat weerstand bieden. Hierdoor werd het een duel wat zich lange tijd tussen "16"en "16"afspeelde.

De Meern kwam in het 4e kwart op 4-0. We probeerde van alles en kregen ook wat kansjes maar die ware vandaag niet aan ons besteedt.

Jelle zorgde in de allerlaatst minuut dan nog wel voor de 4-1 door de bal van een meter of 15 in het doel te rammen nadat hij zich knap vrij speelde met 2 man in zijn rug.

En dan het eindsignaal. Wat moet je dan zeggen tegen de boys? Boos kunnen we niet zijn. Je treft nu eenmaal tegenstanders die het, als ze het eenmaal op hun heupen hebben, je overklassen op alle fronten. Is dat erg? Nee totaal niet.

Werk aan de winkel voor iedereen. Waarom spelen zij zo goed en hebben wij nog moeite om dat spel te kunnen spelen? Daar gaan we als coaches mee aan de slag. Soms zijn kinderen verder in hun ontwikkeling en dat was vandaag duidelijk zichtbaar. Wij moeten vooral verder gaan op de weg die we zijn ingeslagen.

Op naar DESTO uit. Gezien de ziekenboeg een hele uitdaging......

M Info@svgeinoord.nl