• Grote verrassing, Sem van Zwieten gaat SV. Geinoord verlaten en gaat spelen voor USV Hercules.

Sem als jonge talentvolle speler neemt deze stap omdat zijn sportieve ambities verder reiken dan Geinoord die tweede klasse speelt. Hij geeft zelf aan te gaan voor de spitsenpositie op de zondag en zal dan in de derde divisie spelen. Mocht deze stap nog te groot zijn, dan kan hij in de onder 21 competitie meedoen wat ook op een hoger niveau zit en dan langzaam rijpen om uiteindelijk in het eerste te kunnen spelen. Als staf vinden wij het jammer dat Sem vertrekt, vooral dit seizoen leek hij eindelijk zijn plek gevonden te hebben, de combinatie met de wat oudere spelers zorgden ervoor dat zijn spel effectiever werd en hij meer tot scoren kwam. Voor ons was hij dit seizoen de grote verrassing. Uiteraard begrijpen wij zijn stap, hoewel we hem liever nog 1 of 2 jaar bij ons hadden willen zien rijpen. Wij wensen hem alle succes in zijn voetbalcarrière en zullen hem met veel belangstelling volgen.

• Voetbalhistorie van Sem van Zwieten:

TRANSFERHISTORIE

Seizoen       Datum                 Vorige club                                      Nieuwe club

19/21         1 jul. 2021           sv Geinoord Nieuwegein                    USV Hercules

18/19         1 jul. 2018           FC Utrecht On - FC Utrecht O17         sv Geinoord Nieuwegein

17/18         1 jul. 2017           FC Utrecht Jeugd - Utrecht Jeugd       FC Utrecht Onder 17

16/17         1 jul. 2016           USV Elinkwijk Jeugd - Elinkwijk Jgd.   FC Utrecht Jeugd